stone a scris:
Felicitari !!! =D>=D>
A fost greu, obositor... multi dintre noi ne asteptam la alte note. Am muncit, ne-am straduit, am renuntat la multe... Si pentru ce?! Eu am fost respins apentru cateva sutimi si asta in masura in care mi-au fost furate cel putin 5 puncte in total! Stiu ce am scris si mai ales cu baremul in fata am certitudinea ferma si convinsa ca stiu ce zic.
Si nu, nu e suficient sa te pregatesti! Cel putin, nu in provincie... cu putini candidati... unde te executa pe loc daca nu esti de-al lor.
Bafta in continuare norocosilor care au luat!=D>=D>
Mai trec multi in contestatii.....nu-ti pierde speranta.....:luck: ai dreptate - daca nu esti de ai lor e dificil - dar n-o lua asa, nu-i imposibil.Trebuie sa mergi inainte si tu si ceilalti care au picat.
Ne aveti in fata pe noi.....Alex, Ioana.....noi am mers mai departe si am invins.
Repet.....nu uitati....Esecul nu este decat un privilegiu rezervat celor care incearca.
Felicitari si tuturor care au avut curajul sa incerce pentru ca nu e suficienta la acest examen numai buna pregatire ci mai e si o chestiune de pur hazard.:love1: