avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Felicitari !!! =D>=D>
A fost greu, obositor... multi dintre noi ne asteptam la alte note. Am muncit, ne-am straduit, am renuntat la multe... Si pentru ce?! Eu am fost respins apentru cateva sutimi si asta in masura in care mi-au fost furate cel putin 5 puncte in total! Stiu ce am scris si mai ales cu baremul in fata am certitudinea ferma si convinsa ca stiu ce zic.

Si nu, nu e suficient sa te pregatesti! Cel putin, nu in provincie... cu putini candidati... unde te executa pe loc daca nu esti de-al lor.

Bafta in continuare norocosilor care au luat!=D>=D>
Ultima modificare: Miercuri, 23 Septembrie 2009
ContSters20980, utilizator
S-au afisat in sfarsit rezultatele si pe Bucuresti
alexchiciu a scris:

ca si damora, si eu am gustat anul trecut din cupa esecului. examenul este foarte greu si tot ce pot sa spun este ca e foarte bine de cei ce au luat din prima dar e bine si de ceilalti deoarece acum stiti cum merge si ca trebuie intr-adevar pregatire.....

Felicitari Alex!!!
Principiul "dupa nor vine intotdeauna o raza de soare" te-a calauzit!
Cariera frumoasa!
Multumesc lui Dumnezeu! acum sunt AVOCAT!!
stone a scris:

Felicitari !!! =D>=D>
A fost greu, obositor... multi dintre noi ne asteptam la alte note. Am muncit, ne-am straduit, am renuntat la multe... Si pentru ce?! Eu am fost respins apentru cateva sutimi si asta in masura in care mi-au fost furate cel putin 5 puncte in total! Stiu ce am scris si mai ales cu baremul in fata am certitudinea ferma si convinsa ca stiu ce zic.

Si nu, nu e suficient sa te pregatesti! Cel putin, nu in provincie... cu putini candidati... unde te executa pe loc daca nu esti de-al lor.

Bafta in continuare norocosilor care au luat!=D>=D>

Mai trec multi in contestatii.....nu-ti pierde speranta.....:luck: ai dreptate - daca nu esti de ai lor e dificil - dar n-o lua asa, nu-i imposibil.Trebuie sa mergi inainte si tu si ceilalti care au picat.
Ne aveti in fata pe noi.....Alex, Ioana.....noi am mers mai departe si am invins.
Repet.....nu uitati....Esecul nu este decat un privilegiu rezervat celor care incearca.
Felicitari si tuturor care au avut curajul sa incerce pentru ca nu e suficienta la acest examen numai buna pregatire ci mai e si o chestiune de pur hazard.:love1:
Ultima modificare: Miercuri, 23 Septembrie 2009
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)