Va dau dreptate si la mine intr-o sala de seminar doar unul care a avut aparatura a luat examenul si cu ce note cred ca cele mai mari de pana acum. Oricum mare bataie de joc a fost acest examen.
Aveti dreptate ca acest examen e o porcarie sinistra.
Desi l-am luat (ar fi fost si culmea... n-am picat in viata mea niciun examen...si am dat o gramada... e un fel de hobby...) sunt in continuare plina de scarba... motivele raman...
Am omis sa va spun ca am avut in sala o colega care sincer chiar stia foarte bine toata materia si eream sigura ca o sa ia examenul cu note mari si surpriza a picat, ce ziceti ii corect eu nu cred pentru ca pe aceea persoana este una foarte inteligenta care da clasa multor avocati. Si faza tare este ca nu a luat examenul de barou, dar a luat examenul de INM.
Viitorul meu stagiar a luat examenul , insa cu o nota mult mai mica decat se astepta la Civil si procedura civila . Am verificat personal baremul vs. copia lucrarii la civil si procedura (pe care a retranscris-o in sala ad literam. ) si am constatat ca 2 puncte la fiecare materie ...nu i-au fost acordate din motive necunoscute..(ori poate ca are un scris mai uratzel)
Ati face contestatie?
Mediile obtinute au relevanta in cazul in care doreste sa se inscrie la INPPA ?
In niciun caz. Notele la acest examen EXTREM DE DUBIOS nu au nicio relevanta... sa faci contestatie daca esti admis doar pentru ca nu iti convin notele, e inutil.... poate doar sa ii mai pui la treaba inca o data... he he he... oricum nu e un examen corect si notele nu au absolut nicio valoare....
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)