avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
miriapod a scris:
Si totusi ce face ,sau mai binezis cum putem face ca aceste lucrari sa fie corectate la justa lor valoare?:D

Avand in vedere moda de azi sunt tentata sa spun "greva". Pardon, "protest" :foottap:

Revenind la chestiuni serioase, nu prea poate cineva sa faca mare lucru. Indirect, exista votarea unui decan si a unor consilieri care sa aiba asa ceva in vedere, audiente, etc, frectii la piciorul de lemn. Optimism maxim din partea mea, se vede, nu?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Septembrie 2009
ContSters20980, utilizator
Pentru mar1000 te cred ca surprinderea este mare, dar uite ca exista.
Deci, concluzia este ca ceva a fost in neregula.
Andreea Lisievici a scris:

miriapod a scris:
Si totusi ce face ,sau mai binezis cum putem face ca aceste lucrari sa fie corectate la justa lor valoare?:D

Avand in vedere moda de azi sunt tentata sa spun "greva". Pardon, "protest" :foottap:

Revenind la chestiuni serioase, nu prea poate cineva sa faca mare lucru. Indirect, exista votarea unui decan si a unor consilieri care sa aiba asa ceva in vedere, audiente, etc, frectii la piciorul de lemn. Optimism maxim din partea mea, se vede, nu?
Optimism ca optimism da...realitatea frectiei la un picior de lemn ,bate la ochi!;)
antonraluca a scris:

Viitorul meu stagiar a luat examenul , insa cu o nota mult mai mica decat se astepta la Civil si procedura civila . Am verificat personal baremul vs. copia lucrarii la civil si procedura (pe care a retranscris-o in sala ad literam. ) si am constatat ca 2 puncte la fiecare materie ...nu i-au fost acordate din motive necunoscute..(ori poate ca are un scris mai uratzel)

Ati face contestatie?
Mediile obtinute au relevanta in cazul in care doreste sa se inscrie la INPPA ?

intrebarea mea este cum a putug sa iasa cu ele din sala de examen? pentru ca nu s-a dat voie sa se iasa cu nici o foaie
:(
av_cre a scris:
intrebarea mea este cum a putug sa iasa cu ele din sala de examen? pentru ca nu s-a dat voie sa se iasa cu nici o foaie :(

cui nu i s-a dat voie sa iasa din sala cu foi?
la noi nu te verifica nimeni daca ai sau nu foi in geanta, sau in alta parte.
Puteai sa le bagi frumos in cartile pe care le aveai la tine, ca nu te verifica nimeni.
Ultima modificare: Duminică, 27 Septembrie 2009
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)