Si totusi ce face ,sau mai binezis cum putem face ca aceste lucrari sa fie corectate la justa lor valoare?:D
Optimism ca optimism da...realitatea frectiei la un picior de lemn ,bate la ochi!;)
miriapod a scris:
Si totusi ce face ,sau mai binezis cum putem face ca aceste lucrari sa fie corectate la justa lor valoare?:D
Avand in vedere moda de azi sunt tentata sa spun "greva". Pardon, "protest" :foottap:
Revenind la chestiuni serioase, nu prea poate cineva sa faca mare lucru. Indirect, exista votarea unui decan si a unor consilieri care sa aiba asa ceva in vedere, audiente, etc, frectii la piciorul de lemn. Optimism maxim din partea mea, se vede, nu?
Viitorul meu stagiar a luat examenul , insa cu o nota mult mai mica decat se astepta la Civil si procedura civila . Am verificat personal baremul vs. copia lucrarii la civil si procedura (pe care a retranscris-o in sala ad literam. ) si am constatat ca 2 puncte la fiecare materie ...nu i-au fost acordate din motive necunoscute..(ori poate ca are un scris mai uratzel)
Ati face contestatie?
Mediile obtinute au relevanta in cazul in care doreste sa se inscrie la INPPA ?
intrebarea mea este cum a putug sa iasa cu ele din sala de examen? pentru ca nu s-a dat voie sa se iasa cu nici o foaie :(