avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
in aceeasi situatie ma aflu si eu dar eu nu cred ca se tine cont, nu are nici o legatura!
poate ca sunt eu mai pesimista !
eu am la civil 5:55.
crezi ca o sa-mi dea o jumatate de punct?
eu nu cred asa ceva !
nu mai am nici o speranta!
198413 a scris:

felicitari celor care au fosti declarati admisi!
din pacate eu nu ma numar printre ei!
daca pana acum am avut incredere in cei care organizau examenul, cu toate ca auzisem ca orzanizarea lasa de dorit, acum simt scarba, repulsie totala de tot ce inseamna barou!
am picat la dr civil cu 5:55, cu toate ca la procedura civ am luat 9, penal8:85, org 8 si proced penala 7.
este f greu sa accept un asemenea esec dar nu am ce sa fac , ma complac in situatia asta!

Cu astfel de note, ai putea sa faci CONTESTATIE. In mod cert ti se vor acorda sutimile pana la nota 6, si astfel vei promova examenul. NU trebuie sub nici o forma sa te dai batuta ... mai ales ca ai fost respinsa, doar pt ca la o materie ai luat 5.55 si la restul note chiar destul de bune. In cazul tau (ca si in al altora) e vorba doar de o scapare a comisiei de corectura. Deci: DEPUNE CONTESTATIE si e imposibil sa nu ti se acorde cele cateva sutimi (altora li se acorda cate 1 punct, sau 2 si tu clachezi pt 0,45 sutimi)! #-o Curaj si bafta! :luck:
nu vreau sa te descurajez! insa anul trecut au fost cazuri de note de 2 saltate la 9, in timp ce multi altii au fost declarati respinsi cu 10 sutimi. luptati, nu va descurajati! dar fiti pregatiti si pentru surprize...........
avocati,oameni din domeniu si multi altii mi-au zis ca este posibil sa dea chiar si 2 pct. tu la 5,55 zic ca ar trebui sa stai linistita...eu unu as sta la 5.55....dar nu e cazul :(
Reveniti-va oameni buni! In contestaie se acorda si pana la 2 puncte, daca restul notelor sunt satisfacatoare (va spun pt am trait sentimentul asta la definitivat). Am luat numai note de peste 8.50 la civ+proc.civ, penal+proc.pen si mi-au trantit o lovitura sub centura cu nota de la Lege. In contestatie mi s-au acordat pe drept, sutimile "ratacite" la prima corectura. ;)

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)