avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
iti poti da seama k a luat 4 la civil si 9 la procedura civila....in rest are peste opt la celelalte materii...doar k stiu ca a copia..am vazut-o...ce m-a intrigat a fost agresivitatea ei....colegii din jurul eu (printre care si eu) sa ii spunem neaparat si ei....dar nu asa..o idee...cuvant cu cuvant ca ea nu e in stare sa gandeasca...

in toata nebunia asta cu examenul....macar a avut loc o dreptate si ea a picat...

PS. in seara asta sarbatoresc ca sunt avocat!!
nicoleta_85 a scris:

iti poti da seama k a luat 4 la civil si 9 la procedura civila....in rest are peste opt la celelalte materii...doar k stiu ca a copia..am vazut-o...ce m-a intrigat a fost agresivitatea ei....colegii din jurul eu (printre care si eu) sa ii spunem neaparat si ei....dar nu asa..o idee...cuvant cu cuvant ca ea nu e in stare sa gandeasca...

in toata nebunia asta cu examenul....macar a avut loc o dreptate si ea a picat...

PS. in seara asta sarbatoresc ca sunt avocat!!

Poate chiar daca are tupeul sa depuna contestatie, nu i se vor acorda puctele pe a luat 6 si a absolvi ( in felul acesta se va face dreptate pana la capat). :hammer:
Sa inteleg ca numele ei nu ni-l dai... se pare ca nici in viitorul justitiei (al avocaturii) nu pot fi oameni corecti. Si apoi ne miram (mai mult sau mai putin) ca justitiabilii nu au incredere sa "mearga" pe mana avocatului, mai degraba ocolindu-i. Poate (sper) sa fie destui si cei care au luat pe drept exam... insa cu o floare nu se face primavara! :wassat:
da,am depus contestatie astazi!
dar simt ca nu mai am putere sa astept pana luni cand se vor rezolva contestatiile!
astazi am plans toata ziua pentru ca eu chiar am invatat si mi-am pus mari sperante in examenul acesta!
cred ca miercuri se afiseaza...pentru ca pe site scrie "48 de ore lucratoare" deci luni si marti sa corecteze si miercuri sa se afiseze.
Art. 14 - (1) CandidaÑii pot contesta nota obÑinută la probele scrise. ContestaÑia
se depune la baroul pe lângă care îsi desfăsoară activitatea subcomisia de examen, în
termen de 48 de ore de la afisare. ContestaÑiile se pot înregistra si prin
fax. ContestaÑiile se transmit obligatoriu de către PresedinÑii subcomisiilor la Comisia
de soluÑionare a contestaÑiilor în cel mult 24 de ore de la expirarea termenului de
depunere a contestaÑiilor.
(2) ContestaÑiile se soluÑionează

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)