avoandreea a scris:
Dragi prieteni,
Asa cum corectarea initiala a fost in batjocura pentru cele mai multe cazuri... nu va asteptati ca si contestatia sa fie tratata altfel....
cunosc cazuri de anul trecut...care au luat note mari la 3 din 4 materii... au facut contestatie la toate materiile...inclusiv la cea picata...si le-a marit la cele unde aveau note de peste 6-7, iar la materia picata nici macar nu au schitat nimic....
imi cer scuze daca va dezamagesc pe multi dintre voi, cei care isi spun sperante in corectura de la contestatie...insa asa cum intreg examenula fost o bataie de joc, un chin enorm psihic, o organizare de 2 lei, cu pixuri pe care cred ca le-au primit gratis la cat de proaste calitativ erau...nu va asteptati sa fie totul just...
examenul de admitere in barou nu este un lucru drept..
putini sunt cei carora meritele le sunt recunoscute pe buna dreptate ( si acestia ar trebui sa fie fericiti pentru sansa primita in viata) si foarte multi sunt aceia nedereptatiti....
eu sper sa ma insel, iar mesajul meu sa fie criticat...insa... nu cred ca se vor schimba conditiile de corectare fata de cele de anul trecut.. stiti cum e vorba aceea " lupul isi schimba parul, dar naravul ba..."
Eu nu te critic ba chiar iti multumesc ca mi-ai intarit convingerea.Cu toata contestatia facuta nu cred ca fac mare brinza,insa imi este o ciuda.............atit pe mine dar mai ales pe sistemul de corectare!:coffee: