avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Cam multe greseli si cam vizibile!Oare inafara de noi nu isi mai pune nimeni nic i o intrebare in legatura cu modul de corectare?Sunt atit de mari diferentele incit te dor ochii!:O Moto felicitari,si...ai avut dreptate cu cei300!=D>=D>=D>
avoandreea a scris:

Dragi prieteni,
Asa cum corectarea initiala a fost in batjocura pentru cele mai multe cazuri... nu va asteptati ca si contestatia sa fie tratata altfel....
cunosc cazuri de anul trecut...care au luat note mari la 3 din 4 materii... au facut contestatie la toate materiile...inclusiv la cea picata...si le-a marit la cele unde aveau note de peste 6-7, iar la materia picata nici macar nu au schitat nimic....
imi cer scuze daca va dezamagesc pe multi dintre voi, cei care isi spun sperante in corectura de la contestatie...insa asa cum intreg examenula fost o bataie de joc, un chin enorm psihic, o organizare de 2 lei, cu pixuri pe care cred ca le-au primit gratis la cat de proaste calitativ erau...nu va asteptati sa fie totul just...
examenul de admitere in barou nu este un lucru drept..
putini sunt cei carora meritele le sunt recunoscute pe buna dreptate ( si acestia ar trebui sa fie fericiti pentru sansa primita in viata) si foarte multi sunt aceia nedereptatiti....
eu sper sa ma insel, iar mesajul meu sa fie criticat...insa... nu cred ca se vor schimba conditiile de corectare fata de cele de anul trecut.. stiti cum e vorba aceea " lupul isi schimba parul, dar naravul ba..."
Eu nu te critic ba chiar iti multumesc ca mi-ai intarit convingerea.Cu toata contestatia facuta nu cred ca fac mare brinza,insa imi este o ciuda.............atit pe mine dar mai ales pe sistemul de corectare!:coffee:
Da, examenul a fost o bataie de joc, iar corectarea la fel. Este inuman sa corectezi de asemenea maniera incat unui candidat care are numai note peste 7 si 8 la 4 materii, sa ii pui la o materie 4 sau 5. Este vorba despre nopti pierdute invatand, despre zile in care s-a invatat pana 10-11 ore pe zi..tot efortul anulat de asa-zisa strictete a unor corectori. Este vorba despre efortul nostru si de un examen pierdut , organizat anual. Cat despre contestatii..jocurile au fost facute astfel incat..cine trebuie sa ia fara loteria contestatiilor. Pacat, domnilor profesori/corectori/avocati, pacat de munca noastra, a celor care am indraznit sa speram ca, invatand, putem accede in aceasta meserie LIBERALA, unde nu este important numarul avocatilor, ci daca au sau nu clienti. Deci tot acest masacru, s-a facut pe timpul si nervii nostri...
Am o nelamurire: cine a spus/scris ca anul trecut au fost admisi la prima strigare 300 si apoi la recorectare cam tot pe atatia?! Posibil ca la prima corectura sa fi fost in jur de 300, dar la recorectare inca pe atat?! :O :stunned:Nu de alta, dar anul trecut a dat examenul o colega de birou si chiar nu au fost admisi atat de multi la recorectari. Au luat cam in jur de 100 poate in jur de 150 cel mult!! NU vreau sa va descurajez...dar cine a spus lucrul asta a cam inflorit-o! :foottap:
am listele 2008.
am sa numar si pre- si post- contestatie si va spun maine acum nu ma simt capabil:love1:

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)