avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
am sunat astazi la unbr si mi-au spus ca luni se vor afisa!
asa af trebui pentru ca termenul de 24 h expira sambata!
mi-au spus ca de convoaca comisie din toata tara!
Dragilor,

vreau sa va multumesc ca ati fost alaturi de mine in aceasta "incercare.." :D
si daca v-am suparat in perioada asta de stres maxim - nu stiu cum ati fost voi, dar eu.....m-am certat cam cu toata lumea din jurul meu - sa-mi fie "cu iertare" :">

si....NEAPARAT sa faceti contestatie cei respinsi!
tot aici pe forum s-a scris ca anul trecut, la "prima strigare" au intrat 300, si dupa contestatii cam tot atatia....asa ca, listele inca nu sunt "afisate"
multa bafta!
Diana_1604 a scris:

Dragilor,

vreau sa va multumesc ca ati fost alaturi de mine in aceasta "incercare.." :D
si daca v-am suparat in perioada asta de stres maxim - nu stiu cum ati fost voi, dar eu.....m-am certat cam cu toata lumea din jurul meu - sa-mi fie "cu iertare" :">

si....NEAPARAT sa faceti contestatie cei respinsi!
tot aici pe forum s-a scris ca anul trecut, la "prima strigare" au intrat 300, si dupa contestatii cam tot atatia....asa ca, listele inca nu sunt "afisate"
multa bafta!

felicitari pt rezultat sper ca la strangerea de mana si urarea de succes sa fiu si eu prezent alaturi de cei ce au luat si, deci, si de tine :P
sper sa reusesc la conrtestatie chiar sunt increzator ca daca am fost negativist am pikat
de data asta ma gandesc ca iau :D shi iau :P
succes in continuare
bafta in ceea ce vei face :D
andu09 a scris:

am luat la toate materiile note peste 7 si la DREPT PENAL mi-au dat nota 3!!!
stiti care e ironia sortii? ca acolo ma asteptam la un 9 sau 10...am facut cel mai bine,m-am uitat din nou pe barem si in cel mai sever mod de corectare am ajuns la nota 8!
nu inteleg ce s-a intamplat...ori e o greseala materiala,ori mi-au pierdut vreo foaie necapsand bine supraveghetoarele...desi pe procesul verbal de predare am semnat pentru numarul de foi,deci nu are cum sa se fi intamplat asta.
greseala materiala nu inteleg cum sa se fi intamplat,totusi centralizarea notelor si trecerea lor pe foi e un proces supra-verificat
si atunci ramane la modul de corectare...e foarte suspect ce se intampla,am ramas masca cand am vazut nota.
daca nici la contestatie nu imi dau 6,desi lucrarea e de cel putin 8,dar daca nici la reverificare nu imi dau 6,atunci eu cer sa imi arate personal lucrarea,in fata,chit ca ajung in toate instantele posibile.

Buna, vreau sa ti spun ca in aceeasi situatie am fost si eu...am luat 8,50 la civil, 8,75 la proced civ, 8,20 la penal , 6 la exercit profesiei de avocat si 4,25 la proced pen, desi stiu ca am stiut de cel putin 6,25 la cel mai sever mod de corectare. Chiar mi am corectat dupa barem de o suta de ori si imi iese cel putin 6,25!!! Chiar nu inteleg de ce mi-au dat nota asa mica!!! Stiu ce am invatat si ce am scris !!! Chiar am fost f bine pregatita, dovada ca am luat note mari la celelalte materii!! Probabil s-or fi plictisit sa mi corecteze lucrarea????? Ideea e ca proced pen s-a dat Duminica si deja luni seara au fost afisate rezultatele pe net!!!! CAM REPEDE AU CORECTAT EI CEL putin 100 lucrari!!!! EFECTIV SI AU BATUT JOC DE CORTECTAT!!! dar nu e posibil sa lasam lucrurile cum sunt !!! Trebuie sa actionam cumva!!! E strigator la cer!!!
In ceea ce priveste exercitarea profesiei de avocat, la care am luat 6, am depus contestatie si la aceasta, pt ca stiu ca am scris de cel putin 6,90 si nicidecum de 6!!! ma tot intreb daca imi vor da nota 6, deci cu 1,75 puncte tb sa mi mareasca!!! Adevarul e ca pare un pic cam mult, dar ei tb sa iti dea dupa cat ai scris in lucrare si nu sa se ia ca e mult 2 sau 5 puncte!!! Poate chiar a fost o greseala...asa ca ei tb sa corecteze greseala!!!
Dragi prieteni,
Asa cum corectarea initiala a fost in batjocura pentru cele mai multe cazuri... nu va asteptati ca si contestatia sa fie tratata altfel....
cunosc cazuri de anul trecut...care au luat note mari la 3 din 4 materii... au facut contestatie la toate materiile...inclusiv la cea picata...si le-a marit la cele unde aveau note de peste 6-7, iar la materia picata nici macar nu au schitat nimic....
imi cer scuze daca va dezamagesc pe multi dintre voi, cei care isi spun sperante in corectura de la contestatie...insa asa cum intreg examenula fost o bataie de joc, un chin enorm psihic, o organizare de 2 lei, cu pixuri pe care cred ca le-au primit gratis la cat de proaste calitativ erau...nu va asteptati sa fie totul just...
examenul de admitere in barou nu este un lucru drept..
putini sunt cei carora meritele le sunt recunoscute pe buna dreptate ( si acestia ar trebui sa fie fericiti pentru sansa primita in viata) si foarte multi sunt aceia nedereptatiti....
eu sper sa ma insel, iar mesajul meu sa fie criticat...insa... nu cred ca se vor schimba conditiile de corectare fata de cele de anul trecut.. stiti cum e vorba aceea " lupul isi schimba parul, dar naravul ba..."

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)