felicitari pt rezultat sper ca la strangerea de mana si urarea de succes sa fiu si eu prezent alaturi de cei ce au luat si, deci, si de tine :P
sper sa reusesc la conrtestatie chiar sunt increzator ca daca am fost negativist am pikat
de data asta ma gandesc ca iau :D shi iau :P
succes in continuare
bafta in ceea ce vei face :D
Multumesc mult, neaparat trebuie sa fim cu totii acolo :D
sa stii ca eu tot timpul am sustinut ca trebuie sa fim OPTIMISTI!
Multa bafta! "it ain't over 'till it's over" :)
@damora_hermosa
Are dreptate mare.Problema la noi cu unitul e mai mult decat o gluma buna. Si eu am picat anul trecut.Stiu fff bine ce inseamna.Furata la drumul mare am fost si anul trecut, dar si anul asta.Lucrarea de la procedura civila anul acesta era ''opera mea de arta''- eram convinsa ca vad un 10 la ea, in cele mai urate vise ale mele nu-mi puteam imagina 6, atat mi-au dat.Cum am 9,02 civil cand s-au dat 0,1;0,2;0,5.....cum Dumnezeu Sfantul se calculeaza de se ajunge la un intreg virgula 02?
M-am bucurat mult ca am luat examenul in final, dar un gust amar mi-a ramas pentru totdeauna probabil, si asta nu e bine pentru nimeni la un nou inceput de profesie.N-am fost lasata sa fac contestatie, au sarit pe mine toti: prieteni, familie, profesorii care mi-s dragi ca lumina ochilor cu toate ca am terminat facultatea de 13 ani, post-universitara de 5, masterul saracul anul asta - mi-au ramas icoane vii ale sufletului si pentru ei n-am facut contestatie - i-am ascultat,le datorez asta....dar pentru mine gustul amar care mi-a ramas sunt convinsa ca-mi va otravi succesul acesta toata viata, ori de cate ori imi voi aminti de el, l-au schilodit, l-a uratit, mi-au amputat bucuria......
Pe lista noastra se afla un tanar despre care nu vreau sa dau detalii pentru ca nu-i momentul, un tanar stralucitor, cunosc bine performantele lui, a picat ceva incredibil , o bataie de joc crasa din partea corectorilor; un tanar cu care discutam lucrarile la sfarsitul fiecarui examen si sunt convinsa ca are cu mai mult de 5-6 puncte in cel mai sumbru caz peste ce nota i-au dat.
Cand am deschis tabelul cu rezultatele si l-am vazut respins am simtit cum mi-a plecat inima din piept, si mi s-a intunecat totul inaintea ochilor - la propriu.In acel moment am vazut cum visul meu s-a naruit inca odata.Nu aveam curajul sa imi privesc rezultatul.Pentru mine era clar.Daca acest tanar picase eu nu aveam nici o sansa.M-am blocat atat de tare incat nu imi mai dadeam seama ca litera n cu care incepe numele meu trebuiesa fie afisata dupa litera m.Ajunsa la litera m cu tabelul am ramas incremenita ca nu eram pe lista, am derulat tabelul de cateva ori de la m la a, si de la a la m, si nu eram capabila sa realizez ca litera n este dupa m, timp in care nu va pot descrie in cuvinte cum ma simteam, ce gandeam....nici macar aer nu-mi aduceam aminte ca trebuie sa respir. Intr-un sfarsit care niciodata nu voi putea sa apreciez cat a durat mi-am vazut numele - eram admisa....am urmarit cu degetul pur si simplu pe tabel de cateva ori sa ma conving ca era adevarat....as fi vrut sa ma bucur.....m-am bucurat ...probabil....intr-un fel - dar nici intr-un caz asa cum ar fi fost firesc.M-a durut nota de 6 pe cea mai frumoasa lucrare a mea....mi-a ciuntit bucuria.Dar ce am vazut in jurul meu anul acesta, acel tanar si altii care nu meritau ce s-a intamplat......''mi-au sfasiat'' sufletul.
Cu fiecare lista care s-a afisat am simtit durerea si neputinta multora care n-au meritat asta.Am simtit-o si anul trecut pentru mine si pentru multi alti colegi in aceeasi situatie, dar anul acesta in rana deschisa inca de anul trecut am simtit cutitul invartit inca odata pentru masacrarea atitor sperante...
Ii simt jertfiti .....sunt o jertfa ....dar in numele cui....pe altarul cui...pentru ce.....asta nu ma va putea face nimeni si nimic niciodata sa inteleg sau sa accept.
Si pentru asta zilele trecute cat inca se mai asteptau rezultate de la Constanta si Bucuresti am fost atat de vehementa si-am protestat impotriva sistemului din care nu sunt mandra nici pe departe ca voi face parte.Incercam sa ma abtin macar pana ies toate listele, dar furia si indignarea au fost mai puternice decat vointa mea.
Ii sustin si as face tot ce as putea pentru ''aceste sperante omorate inca din fasa''.
Sunt alaturi de cei picati si as vrea ca toti cei admisi sa ii simta colegii nostri, macar atat in acest moment sa facem pentru ei.=D>=D>
Si sa-i incurajam :thumbup:
:vishenka:
:vishenka:
Doamne ajuta-i asa cum ne-ai ajutat si pe noi
Multumesc pentru lamurire Miriapod. Nu am avut emotii pentru ca nu am avut motiv/e. Eu deja mi-ai dat si definitivatul :), insa din ceea ce am citit asta intelesesem. Multumesc pentru ajutorul oferit si dl. av. Alex Chiciu. Si data tot a venit vorba de anii anteriori, am o intrebare: mai are cineva listele cu candidatii din anul 2006? In cazul in care (sper, ca de data aceasta) am inteles bine, dupa contestatie au fost declarati admisi inca 276 ?!:-/
Cu multa placere si pentru putin.Nu,:">nu despre emotiile tale era vorba{stiu sa citesc printre rinduri}ci despre emotiile noastre, ale noilor avocati,noilor picati{adica eu}:closedtopic:
Am o remarca rautacioasa si sarcastica,ca o continuare a ceea ce a spus XDIANAX:probabil,domnii avocati ce au corectat lucrarile or fi simtit si ei acelasi gust amar in vremuri de mult apuse ,iar acum se razbuna intr-un mod mai putin onorabil si pe un altar ce de mult ar fi trebuit dat uitarii!:clapping:
Buna dimi..in legatura cu contestatia am si eu o intrebare...daca vreau sa fac la 2 sau 3 materii pot sa le fac pe o foaie, adica sa bifez materiile respective pe aceiasi contesatatie sau trebuie sa trimit contestatii diferite pentru fiecare materie in parte...va rog e urgent...multumesc
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)