avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Mihaela a scris:

Am o nelamurire: cine a spus/scris ca anul trecut au fost admisi la prima strigare 300 si apoi la recorectare cam tot pe atatia?! Posibil ca la prima corectura sa fi fost in jur de 300, dar la recorectare inca pe atat?! :O :stunned:Nu de alta, dar anul trecut a dat examenul o colega de birou si chiar nu au fost admisi atat de multi la recorectari. Au luat cam in jur de 100 poate in jur de 150 cel mult!! NU vreau sa va descurajez...dar cine a spus lucrul asta a cam inflorit-o! :foottap:

S-a inteles gresit{moto spunea}. Omul a zis ca este curios daca si anul asta vor intra tot 300.Si inca pe sfert la recorectare.Stii cum e.....emotii neintelegeri.....chestiii.Se mai untimpla;)
Sper sa nu va fie cu suparare pentru ceea ce voi zice, o spun din suflet si imi dau cuvantul de om .
Nu stiu cati ati facut contestatii! Parerea mea este sa va uniti fortele ! Sa faceti ceva sa va faceti auziti! Sau mai bine zis ascultati!
Nu suntem cu totii nebuni!
E drept, uneori exageram sau ne supraevaluam rezultatul insa la acest examen nu este asa!
Suntem prea multi care sustinem ca ni s-au furat puncte!
Eu am luat examenul insa va sustin!
Multi dintre voi meritati sa luati, stiu asta!
Am simtit pe propria-mi piele si anul trecut si anul asta cum am fost "furata" numai ca anul asta au avut din ce fura si...a dat Domnu' si am luat.
Ce vreau eu sa va spun, este ca dupa fiecare examen, eu mi-am facut evaluarea, foarte strict (sunt o persoana exigenta, mai ales cu mine) si cu toata exigenta mea, mi-am evaluat lucrarile la peste 8 (8 fiind nota minima) si cu toate acestea, am avut note mult mai mici, ba chiar si 6,5:O
Hai sa fim seriosi, eu nu am facut in lucrarea aia de 6,5 asa cum nu sunt nevasta de preot! M-am gandit si dupa afisare astazi, mult, muuuult, muuult.... Nu se poate. Ce se voia a scrie? Am scris bine si am "picat" pe barem... si totusi...de ce 6.5???
Sa nu ma intelegeti gresit, nu comentez nota..ca..oricum nu voiam decat sa intru chiar si cu 7,00, comentez faptul ca multi altii ar fi trebuit sa intre daca nu ar fi fost "furati" la punctaj.
Asadar, nu va lasati stimati colegi! Luati atitudine!
O colega astazi, s-a intalnit cu decanul la BB cand se ducea sa depuna contestatie. A fost avertizat ca va aduce televiziunea. Distinsul decan, incerca sa aplaneze, desi colega, sustinea sa se corecteze in fata ei sau macar sa i se dea lucrarile sa le vada! Este una dintre colegele cu care la iesirea din sala am "discutat" tezele de examen. E o fata tare desteapta si totusi...a picat... De ce? De ce? Pt ca i s-au furat puncte!!!
De aceea eu va tin pumnii. Pentu ca daca as stii ca numai "dobitocii" nu pot trece peste acest examen, as putea sa tac, insa in aceste conditii....nu prea ma pot abtine!!! Si nu pot fi egoista sa ma gandesc doar la mine si sa spun: "am luat, ce-mi pasa?" Imi pasa, pentru ca am simtit si eu frustrarea nereusitei ...
Ultima modificare: Miercuri, 23 Septembrie 2009
damora_hermosa, utilizator
asa este, damora. sistemul e idiot
si eu sustin pe toti nedreptatitii ca am gustat si eu din asta!
anul trecut au fost 1101 candidati!
admisi inainte de contestatie 400
dupa contestatie un total de 676!
sper sa fi numarat bine
am listele
Multumesc pentru lamurire Miriapod. Nu am avut emotii pentru ca nu am avut motiv/e. Eu deja mi-ai dat si definitivatul :), insa din ceea ce am citit asta intelesesem. Multumesc pentru ajutorul oferit si dl. av. Alex Chiciu. Si data tot a venit vorba de anii anteriori, am o intrebare: mai are cineva listele cu candidatii din anul 2006? In cazul in care (sper, ca de data aceasta) am inteles bine, dupa contestatie au fost declarati admisi inca 276 ?!:-/

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)