avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
laviniabal a scris:

chiar nu vrea nimeni sa mearga mai departe............... asteptam asa linistiti rezultatul contestatiilor , ca sa avem aceeasi surpriza ca si la examen???????????? hai sa facem ceva pt dreptul nostru si pt munca noastra.... sa nu-i mai lasam sa-si bata si a doua oara joc de noi.... cei care stiu ca au scris si ca meritau sa ia examenul, hai sa facem ceva pana la solutionarea contestatiilor!!!!!!!!!!!!!!! nu pot sa ma lupt singura cu ei, trebuie sa fim un grup cat de mic de candidati !!!!!!!!!!!! mai e cineva care nu mai vrea sa se lase calcat in picioare??????????????/ astept un mesaj !!!!

Degeaba te chinuiesti sa le dai un imbold... nimeni nu va misca nimic. Vorba romanului "cainii latra, caravana trece!" Daca nici acum nu va mobilizati, alta ocazie nu veti mai avea, pt ca doar o data se fac aceste contestatii, nu de 2-3 /n ori. Depuneti la Decan "un memoriu", cu numele/ semnatura fiecaruia dintre cei napastuiti. Mergeti la Barou la biroul sau, altfel, "pa" examen pt anul asta; cine mai vrea si are curaj va incerca si la anul, cine nu, ori se pierde, ori se indreapta catre o alta profesie. Bafta copii! :luck:
nici eu nu am reusit la acest examen desi am invatat, ma intreb cat si ce puteam sa fac mai mult.am invatat din luna mai, am luat materiile pe rand calm, cu concentrare si cu ideea ca daca inveti n-are cine ce sa-ti faca...deci reusesti.
ei, uite ca n-a fost asa.Timisoara a ales sa dea un exemplu de rapiditate in afisarea rezultatelor si nimic mai mult.
ma tot uit la note, plang,rad, am note de 6,5 civil, 8,9 proc.civ.,9-penal si surpriza vine la organizare unde am vazut 3,5 iar proc pen 4,5(deci, fara sperante la contestatia depusa).
Partea proasta este ca, din cauza ca un avocat corector s-a plictisit de citit lucrari si a aruncat un 4 peste o lucrare a unui candidat care, avand media generala peste 7 sau 8, nu este chiar asa nestiutor in ale dreptului, se pierde nu numai munca unui om, un an din viata..dar multi nu mai incearca..suntem oameni..nu e usor ca printre note de 7,8, 9 sa primesti un 4 sau un 5..si, atunci, renunti la tot ce ar putea sa fie..dar nu conteaza, dl respectiv care a corectat isi vede in continuare de viata lui linistita, simplu, fara mustrari:) doar nu te cunoaste, esti INCA UNUL FARA SUSTINERE.
Ultima modificare: Joi, 24 Septembrie 2009
ContSters29717, utilizator
ce parere aveti de notele astea?
anul trecut inainte de contestatie
A. M. CRISTIAN 5 - 4 - 3 - 7 media 4.75 RESPINS
dupa contestatie
6 - 6 - 9 - 7 media 7 ADMIS

de la 3 la 9 e un salt mare? :))

si abia am ajuns la litera a... nu m-am uitat prea mult

in total a primit 9 puncte
Ultima modificare: Joi, 24 Septembrie 2009
mihai440, utilizator
Stiti cumva cand se vor afisa rezultatele finale, adica rezultatele privind contestatiile?:-/

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)