avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
si toate astea nu va motiveaza?????? nu putem doar sa stam si sa asteptam ....... a fost munca noastra si timpul nostru, si inca un an din viata ?????????? va dati seama ca la anul se poate intampla la fel???? nu mai conteaza cat stii acum... cine are relatii, bani sau " cine e mai tare -n gura" reuseste !!!!!!!! daca nu avem nici bani si nici relatii, haideti sa fim noi cei " tari in gura" anul asta!!!!!!!!!!!! haideti sa facem ceva !!
acela nu era...fara sustinere..pt ca altii la contestatii nu au primit nimic
ILIE-IORDACHESCU ANDREEA 8 /7 /7 /8 / media 7.5 - ADMIS. X-( Al cui credeti ca este acest nume?! Al fiicei d=nului decan al BB. Priviti si va minunati! :O
flavy05 a scris:

Stiti cumva cand se vor afisa rezultatele finale, adica rezultatele privind contestatiile?:-/

Din discutiile purtate pana acum : luni se vor afisa. Pana atunci insa va sfatuiesc sa mergeti cu jalba in protap la Decan si sa va sustineti dreptatea.:fight: Observ ca nul acesta a fost mai tragic ca in orice alt an la exam de admitere in avocatura , atat la BB cat si la barourile din tara. In anii trecuti nimeni nu a scos o vorba pt ca procentajul celor admisi il depasa cu mult pe cel al celor respinsi, deci oarecum, se pp ca trierea fusese facuta corect. Insa acum ...
Mihaela a scris:

ILIE-IORDACHESCU ANDREEA 8 /7 /7 /8 / media 7.5 - ADMIS. X-( Al cui credeti ca este acest nume?! Al fiicei d=nului decan al BB. Priviti si va minunati! :O

eu zic ca asta nu inseamna nimic....cred ca daca tata ar fi fost decanul, as fi invatat oricum, macar sa nu-l fac de rusine :)
si probabil si "tata" mi-ar fi spus din timp ca examenul e in septembrie in loc de nov-dec :D

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)