avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reabilitare termica pe o proprietate privata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reabilitare termica pe o proprietate privata

Buna ziua!

Va rog o clarificare pentru urmatoarea situatie:

1. Reabilitare termica aprobata in AG;
2. Se executa reabilitarea in spatiile comune ale condominiului;
3. Se cere executarea reabilitarii si in boxele din subsol (tavan) pe motiv ca proprietarilor de la parter le este influentat confortul din cauza temperaturii subsolului... boxele sunt proprietate privata.

Problema este ca administratorul asociatiei ameninta proprietarii care nu au fost de acord sa permita accesul in boxe.

Dupa parerea mea, dat fiind situatia boxelor, nimeni nu poate obliga pe nimeni sa permita accesul pe o proprietate privata cu atat mai mult sa execute orice pe aceea proprietate bineinteles cu exceptia celor prevazute de lege.

Intrebarea mea este:

Exista vreo prevedere speciala care sa oblige un proprietar (in speta cazul de mai sus) sa accepte accesul si lucrarea in boxa lui?

Multumesc!
Eu as avea cateva intrebari: Dar pana la urma, cu ce va deranjeaza sa se izoleze acel tavan? Doriti sa beneficiati gratuit de caldura care vine de la parter? Vi se pare ca se reduce volumul camerei? Cum ati ajuns proprietari pe acele boxe? Le-ati platit sau ati stabilit: Aceasta boxa este a mea? Care este motivul aceste incrancenari pe un subiect minor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolare apartament prin beci talossmn talossmn Buna seara, supun atentiei dv. urmatorul caz: vecinul de la unul dintre apartam.de la parterul blocului in care locuiesc, doreste sa- si izoleze apartam. ... (vezi toată discuția)
Izolare termica subsol bloc edyeduardo2004 edyeduardo2004 de 3 ani furnizorul de caldura a sistat pt ca asociatia n-a platit partile comune, am fost nevoit sa montez centrala, locuind la parter a inceput sa apara ... (vezi toată discuția)
Probleme boxa subsol laurentiu1111 laurentiu1111 Buna ziua,locuiesc intr-un apartament la parterul unui bloc si iarna pardoseala este foarte rece. anul aceste blocul a fost reabilitat termic numai ca un vecin ... (vezi toată discuția)