avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Mediere premergatoare succesiunii
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Mediere premergatoare succesiunii

Buna ziua !
Va rog un raspuns la o intrebare; Premergator unui proces in care se v-a dezbate succesiune si apoi intabulare, ce se v-a putea rezolva la medierea care se v-a tine anterior actiunii in instanta ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: bebita10 , utilizator 22:39, 15 Aprilie 2014
Multumesc AVLIL, situatia este; deces in urma cu 20 ani, atunci fostul notariat de stat a chemat pt. succesiune dar nu a eliberat vreun act, iar in arhiva CNP (casa nationala a notarilor) nu s-a gasit nimic sa ateste efectuarea succesiunii, deaceea am recurs la instrumentele actuale. In principiu celelalte parti spun ca ar fi deacord , dar totusi am unele rezerve ca-si vor mentine toti optiunea pana la capat. Ce varianta ar fi de solutionare ? In cazul procesului, cum se desfasoara ? Se citeaza ? Cat e termenul de gandire existent acum ? Repet, pana acum am platit o taxa de timbru judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer drept de proprietate teren -se poate face prin mediere? liveomars liveomars Mama are 2 surori,sora A care este vitrega (dintr-o alta casatorie a bunicii) si sora B.Bunicii au murit acum 7 ani,ele vor sa faca actele pe pamant,iar ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru intr-o mostenire rezolvata prin mediere toppp toppp In cazul in care in urma unei medieri cei 2 mostenitori se inteleg ca unul sa renunte la partea lui contra unei sume de bani, daca se merge cu acordul in ... (vezi toată discuția)
Succesiune la un mediator : procedura legala ? este recunoscuta legal ? benga112 benga112 In cazul unei succesiuni 1 ).Un avocat poate rezolva problema in instanta dar veti plati taxa de timbru de 3% din valoarea masei succesorale si va dura ceva ... (vezi toată discuția)