avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fond de reparatii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fond de reparatii

Buna seara, am o nelamurire in legatura cu fondul de reparatii, mi-am cumparat un apartament si administratorul ia dat fondul de reparatii si cel de rulment vechiului proprietar iar acum imi cere banii mie, din cate m-am interesat eu doar fondul de rulment trebuie sa-l dau este adevarat ca la schimbarea de proprietar se restituie si fondul de reparatii?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: eugarizn , utilizator 18:14, 23 Decembrie 2013
Omul intreaba : este corect restituirea fondului de reparatii in cazul cand un proprietar isi vinde apartamentul ? ca pe viitor cel care l a cumparat este obligat sa participe la acesta , este alta poveste , respectivul administrator ; nu trebuia sa restituie acel fond , ai plecat " la revedere " gresesc cu ceva Domnule Adriantot ? dar... atat a stiut omul , atat l a dus capul ! sau poate fi si alceva la mij;oc1

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire fond de rulment si reparatii la vanzare apartament ADIC1469 ADIC1469 Buna ziua, Dupa vanzarea apartamentului asociatia de proprietari nu este obligata sa-mi restituie fondul de reparatii si fondul de rulment? Administratia ... (vezi toată discuția)
Restituirea fondului de reparații la vânzarea apartamentului realplayer realplayer Bună ziua, recent am cumpărat un apartament , iar când am mers să mă înregistrez la asociația de proprietari, administratorul mi-a spus că trebuie să ... (vezi toată discuția)
Revin cu inca o intrebare bitzic22 bitzic22 daca un locatar nu plateste fondul de reparatii nu poate vinde apartamentul? (vezi toată discuția)