Carpatina a scris:
deci, daca dvs vorbiti despre pungi de kko pe care le-ar aduce functionarilor din instituita biorul obiecte pierdute, probabil ca dvs ati face astfel de fapte, insa nu aveti dreptul sa vorbiti si in numele altor romani, care sunt convinsa ca sunt mai civilizati si nu ar face-o.---In alta ordine de idei, dvs chiar subsestimati nu numai functionarii care indeplinesc un serviciu public in folosul comunitatii, ci va permiteti sa manjiti cu kko si demnitatea altor romania si sa va permiteti sa vorbiti in nunmele lor! Eu zis, mai intai controlati-va gandurile inainte de a le expirma in fata tuturor.
Discutia era despre un bun abandonat si nu pierdut ( era la gunoi daca retin bine).
Eu nu vreau sa comentez intrucat diferenta de mentalitate exista dar sunt oameni si oameni.
Este greu sa infiintezi un birou daca oamenii pot merge si la politie sa predea lucrurile gasite.S-ar plati din bani publici...
As vrea sa va intreb daca stiti bancul care circula inainte de 1989 in Romania.
Era un banc cu presedintele Americii, al URSS si cel al Romaniei.Se aflau toti trei intr-un avion.
La vremea aceea nu intelegeam ce este atat de amuzant ca disparea ceasul de la mana...
Eu nu prea ma amuzam intrucat disparea ceasul cand presedintele Romaniei de la acea vreme a scos mana din avion si a ramas fara ceas.Asa aflat ca se afla pe teritoriul Romaniei.
Asa era bancul...
avocat Claudiu Lascoschi