avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nelamurire!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nelamurire!

Am o dilema si nu stiu cum sa procedez!Avocatul meu a facut cerere de stramutare a unui litigiu de munca eu fiind reclamant,acum 4 luni de zile!Intre timp mam razgandit si vreau sa renunt la judecata...eu nu am semnat cerere de stramutare..pot sa renunt la judecata pe motiv ca nu eu am cerut cererea de stramutare ci avocatul meu?Daca e sa prind in fond la ICJC privind stramutarea sunt obligat la cerere sa platesc cheltuieli de judecata partii adverse?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:08, 11 Aprilie 2009
am inteles ceea ce ati vrut sa spuneti ... totul este posibil ... in acest caz expus, partea adversa se poate apara ca si-a angajat avocat fara sa stie ca dvs renuntati la cerere si , in aceasta situatie, daca va solicita cheltuieli de judecata instanta le poate acorda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stramutare! camelia21 camelia21 Buna dimineata! Am cerut stramutare la un litigiu de munca la Inalta Curte de Jusitie si abia la sfarsitul lunii aprilie primesc raspunsul! Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Stabilirea paternitatii Lacramioara Macovei Lacramioara Macovei Vreau sa va intreb... [b]Poate paratul sa ceara intr-o intampinare (dosar in fond, actiune de stabilire a paternitatii) admiterea actiunii ... (vezi toată discuția)
Solutionare cerere stramutare! camelia21 camelia21 Buna dimineata! Am si eu o nelamurire si poate ma ajutati si pe mine cu niste parereri de specialisti! Am depus o cerere de stramutare la Inalta Curte de ... (vezi toată discuția)