Buna ziua, "stiu sunt fraier,merit puscarie,anulare permis pe viata etc"nu pentru asta intru aici.Am niste probleme serioase,regreet foartee mult ce am facut,va rog ajutati-ma ce sa fac sa-mi repar greseala unica in viata mea.asa ceva nu mi se mai poate intampla.de accident nu-s sigur ca nu stii unde te asteapta,dar cu alcool sigur nu.
Mi-am creat niste probleme serioase ca nu am avut in viata mea asa probleme,totul a inceput in cursul orelor 23:00-03:00 am consumat 5 beri,vol5%,500ml,la ora 3:00am terminat si am produs un accident cu 10 minue mai tarziu,producand pagube in valoare de 1000e,plus masina (proprietate personala)distrusa in proportie de 90%,eram trei persoane in masina,una dintre ele a avut o rana usoara,primind doar primul ajutor.(prietenul mi-a spus ca nu a fost contactat deloc de politia,cat a primit prim ajutor si a plecat acasa,i s-a impus un bandaj si atata,acuma dupa 2 zile e ca si nou,a fost din fericire doar zgarietura,mai mult ca sigur cu el nu o sa am probleme ca sa dea declaratie in favoarea mea,fara pretentii si ca nu a patit nimic)politia a veni dupa 30 de min dupa accident,in jurul orei 4:00 am suflat in etilotest,0.49, in jurul ore 4:30 a fost prima proba,apoi a 2-a dupa o ora,mentionez ca mi-au sugerat sa dorm pentru a2- proba.
Ce fac?cum procedez?ce mi se intampla in cel mai rau caz?rezultate de la IML?Cat de rau pot fii rezultate de la IML?pot evita ceva sa nu iasa mai rau?
Te rog daca ai trecut spunemi cum ai rezolvat totul
21 de ani,60kg,1.75 inaltime.
Orice sfat e binevenit,mentionez ca e prima data,nu am avut niciun fel de probleme cu politia,alcoolul asta ce poate sa-ti faca.Am facut ce am facut,e cel mai mare regret din viata mea pana acuma,si lucrul asta o sa aiba un punct in viata mea.
Buna ziua,poate in aprilie o sa fiu nevoit sa ma intorc la lucru in strainatate,din moment ce o sa fiu cercetat penal pot sa parasesc tara?si eventual m-as intoarce cand o sa fiu chemat la instanta printr-o citatie.va multumesc mult
Da, puteti parasi tara, deoarece nu aveți nici o interdictie. Prezentati-va la organele de cercetare ori de cate ori este nevoie. Avand in vedere ca este posibil sa va aflati in strainatate atunci cand sunteti citat la Politie sau Parchet, trebuie sa stiti ca aveti posibilitatea stabilirii unei alte date de prezentare de comun acord cu organele de cercetare penala.
Va multumesc pentru raspuns.este adevarat ce mi s-a spus?am citat raspunsul D-vs si mi s-a raspuns:
"Avocatul are dreptate, inca nu ai nici o restrictie, pt ca inca nu ai nici macar dosar penal, dupa sa schimba treaba. Cat despre comun acordul, tine strict de vointa organelor judiciare... depinde ce procuror nimeresti.
Apropo. vezi ce obligatii are presupusul infractor, una din ele fiind sa transmita de indata, orice schimbare de domiciliu... chiar si temporara... deci si daca pleci la mare...
Ma scuzati sunt intr-o situatia ca abia pot dormi seara si daca as avea bani as apela la un avocat dar in ziua de azi fara bani nu poti sa faci nimic.
Aveti dosar penal, care se afla in faza actelor premergatoare, v-am spus asta inca de la primul mesaj, puteti pleca unde doriti, cu conditia sa indicati organului de urmarire o adresa, dar sincer nu cred ca este indicat sa plecati, daca se incepe urmarirea penala impotriva dvs, o sa fiti chemat pentru a va audia in aceasta calitate, ar trebui sa propuneti probe, sa va construiti apararea.
N-am omorat pe nimeni,proba contra ce?ca am baut?acesa este un lucru care-l regret si recunosc ca am gresit si n-am cum sa ies din asta.ma scuzati de expresie dar adaca as avea 2000euro aunci sigur ca peste 3 luni am permis,ca mi s-a spus mi s-a solicitat ca pot sa fiu ajutat dar sigur ca contra cost.Ma scuzati dar,pentru avocat si astea nu am,si asa mi-am distrus viata..o sa le explic sunt falit si inca bagat in datorii,trebuie sa ma duc la lucru sa ma recuperez cand e nevoie sa am prezint la judecata ma prezint dar nu pot sta acasa ca asta dureaza,astept doar probe de sange si sa dau declaratia si apoi neaparat trebuie sa plec astfel deee unde,ca nimeni nu ajuta n-am de unde imprumuta,aici e vorba de bani nu de 100'200 de lei.va multumesc pentru sfaturi,sper sa gasesc o poarta sa ies din asta din impasul asta.O seara buna