avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier mortal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier mortal

Buna ziua
Va expun cazul unui prieten si va rugam sa ne ajutati cu raspunsuri.
Ruda prietenului meu a fost accidentata mortal cand traversa strada. Politia nu poate afirma daca victima era sau nu pe trecerea de pietoni, pentru ca singurii martori sunt soferul si prietena lui care era in masina. Cand a ajuns politia victima fusese luata de salvare, iar soferul mutase masina de la locul accidentului. Se asteapta acum certificatul de la IML pe baza caruia si avand in vedere si deteriorarea masinii sa se stabileasca ce s-a intamplat si cine e vinovat. Aceasta expertiza se pare ca e hotaratoare daca se incepe sau nu urmarirea penala. Daca aflam sau nu ce s-a intamplat. Ar trebui sa-si angajeze propriul expert? Cam cat costa? Faptul ca a mutat masina nu e infractiune? In ce conditii poate fi scos nevinovat? Daca e gasit nevinovat si nu incepe procesul penal ii poate cere prietenului meu sa repare masina avariata in accident? Multumim
Cel mai recent răspuns: Stingray , utilizator 10:35, 21 Februarie 2014
Revin si va instiintez ca pentru a va recupera daune materiale si morale, societatea de asigurari e obligta s-o faca. DAR, nu va adresati societatii, ci unui organism international, cu filiale in Romania, care va depune studia dosarul dvs si va actiona in numele dvs, fara a va cere vreun ban.

[Folositi mesageria privata]
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Februarie 2014
Admin, administrator
Adica de Parchet !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier fara victime elyiz elyiz Seara trecuta am fost implicata intr-un accident cu prietenul si inca o prietena. El era la volan, eu dreapta fata,prietena in spate. pe drum cu prioritate, o ... (vezi toată discuția)
Expertiza dinamica accidentelor gioanina gioanina Buna seara ! A avut loc un accident intre un autobus si autoturismul meu. Vinovat este soferul autobusului, a primit amenda si permisul suspendat. Acesta a ... (vezi toată discuția)
Probe admise instanta alinamugur alinamugur Am si eu cateva intrebari legate de probele ce pot fi admise in instanta. In urma oricarui gen de accident se face o constatare, analiza, un proces verbal de ... (vezi toată discuția)