deci acum 4 ani de zile am lucrat pentru o firma de constructie a podurilor pe autostrada ,unde am suferit un accident de munca dupa care am ramas orb de un ochi.okelari de protectie nu aveam deoarece maistrul nu a dat in dotare.dupa accident a zis ca ochelari erau,dar in magazie...am suferit doua interventi medicale la ochiul accidentat doctorul mia zis ca voi putea vedea ca inainte daca fac o operatie de schimbare a cristalinului.dupa 5 6 luni am plecat de la firma pentru motive personale ...am plecat in afara pentru a lucra si a face rost de bani care erau nevoie pentru operatie.acum doi ani insa am fost la spital pentru a face operatia unde medicul ia zis ca nu mai e nimic de facut pentru ochi pentru ca am retina dezlipita .deci in concluzie am ramas orb de un oki.intrebarea mea este pot cere daune sau despagubiri firmei?
Pentru cazul in care veti ajunge in instanta, pastrati toate documentele (confirmare primire e.mail, confirmarea de primire adresa, recipisa de la recomandate, etc.) care pot arata demersurile pe care le-ati facut.
Accident de munca
badram
Buna ziua. Ma puteti ajuta si pe mine. Acum cateva zile tatal meu a avut un accident la locul de munca. Lucreaza la o spalatorie/vopsitorie, in timp ce ... (vezi toată discuția)