avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... INM 2015...ADMITERE!!!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

INM 2015...ADMITERE!!!

Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit si sa reusim sa fim admisi...nu cred in vorba "a doua oara va fi cu noroc",vreau si pot sa reusesc din prima desi stiu ca va fi un drum lung!!!
Sunt studenta in anul 3,i-mi doresc enorm o cariera in magistratura,daca mai sunt persoane care vor sa dea admiterea la inm in 2015 le invit aici sa dezbatem impreuna,sa ne ajutam reciproc si sa invatam!!!
Orice informatie venita din partea voastra va ajuta enorm!!!
Haideti sa punem burta pe carte!!!
Ultima modificare: Duminică, 9 Februarie 2014
madalinaflo, utilizator
la componenta cu personalitatea au probleme,ii loveste sinceritatea .....
ai niste teste asemanatoare cu alea de pc...
unii bifeaza raspunsuri aiurea .....
pai daca te-ai gandit la sinucidere si te apuci sa bifezi esti ,,pa,,....
sau ca esti o pers introvertita, singuratica si care trece repede de la o stare la alta.....:))
trebuie sa bifezi ce ar bifa un om normal nu sa scoti toata paranoia din tine ........
asta am auzit ca ar fi problema de la prieteni care au trecut prin INM.....
Ultima modificare: Luni, 27 Octombrie 2014
iuli_c, utilizator
este o ordine corecta de solutionare a exceptiilor procesuale

a.exceptia de necompetenta ,exceptia autoritatii de lucru judecat,exceptia privind constituirea instantei
b.exceptia privind compunerea instantei,exceptia autoritatii de lucru judecat,ex de prescriptibilitate
c.ex de netimbrare,ex privind constituirea instantei,ex lipsei calitatii procesuale
iuli_c a scris:

a.exceptia de necompetenta ,exceptia autoritatii de lucru judecat,exceptia privind constituirea instantei
b.exceptia privind compunerea instantei,exceptia autoritatii de lucru judecat,ex de prescriptibilitate
c.ex de netimbrare,ex privind constituirea instantei,ex lipsei calitatii procesuale

b
pt a si c cred ca e nevoie de o instanta bine constituita ca sa poti sa pui in discutie atat timbrarea cat si aut de lucru judecat, desi stiu ca pe timbrare sunt multe discutii. daca iei exc timbrarii si o pui in discutie prima si respingi actiunea ca netimbrata se naste intrebarea ce te faci cu compunerea/ constituirea. eu militez pt compunere/ constituire prima si apoi timbrare. mi se pare mai important sa ai un cadru procesual legal in care sa pui in discutie orice alta exceptie, fie vorba si de timbrare.
tedddybear a scris:

iuli_c a scris:

b
pt a si c cred ca e nevoie de o instanta bine constituita ca sa poti sa pui in discutie atat timbrarea cat si aut de lucru judecat, desi stiu ca pe timbrare sunt multe discutii. daca iei exc timbrarii si o pui in discutie prima si respingi actiunea ca netimbrata se naste intrebarea ce te faci cu compunerea/ constituirea. eu militez pt compunere/ constituire prima si apoi timbrare. mi se pare mai important sa ai un cadru procesual legal in care sa pui in discutie orice alta exceptie, fie vorba si de timbrare.

barem bc
GR
oricum ai un punct de vedere argumentat .....
unirea exceptiei procesuale cu fondul este

a.posibila daca pt rezolvarea exceptiei este necesara administrarea unor dovezi ca si pt finalizarea etapei cercetarii procesului
b.obligatorie ,daca exceptia se refera la puterea de lucru judecat
c.obligatorie daca niciuna dintre parti nu se opune la administrarea dovezilor necesare rezoolvarii exceptiei
d.niciuna

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2016 Deacon Deacon Va salut. Asa cum s-a obisnuit si in anii anteriori, consider ca este necesara deschiderea acestui topic pentru a veni in intampinarea tuturor celor care se ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)