catalin1980 a scris:
Nicoleeta a scris:
catalin1980 a scris:
madalinaflo a scris:
amanarea aplicarii pedepsei nu se poate dispune niciodata cu privire la:
a.o pedeapsa principala pe langa care s-a stabilit pedeapsa complementara a degradarii militare
b.pedeapsa amenzii pt care s-a dispus executarea prin munca nerenumerata in folosul comunitatii
c.o pers care a mai fost anterior condamnata pt o infractiune din culpa
B
raspund aici de ce B, ca sa nu se ocupe o pagina.
pai, se stabileste o ped la amenda care nu poate fi executata din cauza ca n are cascaval si isi manifesta acordul de a presta munci. amenda poate fi amanata, daca e stabilita ca unica pedeapsa, deci se poate amana. faptul ca e munca in folosul comunitatii, nu o transforma in alta pedeapsa, ea ramane amenda, doar modalitatea de-a o executa e alta, deci se poate amana.
Pai Nicoleta,grila spune ca NU se poate amana NICIODATA.Nu ca SE POATE.deci? Raspunsul era AB si nu doar A.Deci?
a, am citit o complet aiurea. chiar nu i gasesc explicatia..
pentru ca eu chiar o vad ca pe o modalitate de executare, nu se amana munca in folosul, se amana amenda, care se executa in forma aia, nu cea de baza. mai zice si udroiu la un moment dat chestia asta, ca nu se inlocuieste pedeasa, ci forma de executare.
tu pe ce considerent ai luat b? poate ma luminez si eu.
catalin1980 a scris:
Nicoleeta a scris:
catalin1980 a scris:
madalinaflo a scris:
amanarea aplicarii pedepsei nu se poate dispune niciodata cu privire la:
a.o pedeapsa principala pe langa care s-a stabilit pedeapsa complementara a degradarii militare
b.pedeapsa amenzii pt care s-a dispus executarea prin munca nerenumerata in folosul comunitatii
c.o pers care a mai fost anterior condamnata pt o infractiune din culpa
B
raspund aici de ce B, ca sa nu se ocupe o pagina.
pai, se stabileste o ped la amenda care nu poate fi executata din cauza ca n are cascaval si isi manifesta acordul de a presta munci. amenda poate fi amanata, daca e stabilita ca unica pedeapsa, deci se poate amana. faptul ca e munca in folosul comunitatii, nu o transforma in alta pedeapsa, ea ramane amenda, doar modalitatea de-a o executa e alta, deci se poate amana.
Pai Nicoleta,grila spune ca NU se poate amana NICIODATA.Nu ca SE POATE.deci? Raspunsul era AB si nu doar A.Deci?
a, am citit o complet aiurea. chiar nu i gasesc explicatia..
pentru ca eu chiar o vad ca pe o modalitate de executare, nu se amana munca in folosul, se amana amenda, care se executa in forma aia, nu cea de baza. mai zice si udroiu la un moment dat chestia asta, ca nu se inlocuieste pedeasa, si forma de executare.
tu pe ce considerent ai luat b? poate ma luminez si eu.
iar B-ul nu zice ca s-a inlocuit amenda cu munca, zice ca se executa prin munca. chiar nu inteleg.