Comunicare Adresa emisa la 8 iulie 2014.Stimate domn,In legatura cu dosarul avand datele de identificare de mai sus,in calitate de Contestator,va comunicam intampinarea si faptul ca in termen de 10 zile de la primirea prezentei comunicari,aveti obligatia de a depune raspuns la intampinare.Depuneti documentele solicitate si inscrisurile doveditoare intr-un exemplar pentru instanta si cate un exemplar pentru fiecare parte,cf. art. 150 NCPC.
Deci trebuie sa o depun in 10 zile . Dar pot dovedi de la finante ca nu am avut un loc de munca dupa data de 5 .12.0213 si pana in prezent si martori o sa pun 2 angajati ai firmei (care poate sa fie impotriva mea ) + interogatoriu intimatei ? Imi cer proba cu inscrisuri si proba cu martori. Mi-a depus cererea cu incetarea c.i.m. cu acordul partilor. Pot sa va descarc intampinarea pe forum .Va rog ajutati-ma sa fac intampinarea .Va multumesc mult ,mult,mult de tot
Ca sa ma fac inteles descarc motivevele contestarii.
MOTIVE
În fapt, la data de 29.11.2013 am încheiat cu intimata contractul individual de muncă nr. 249 .În urma acestui contract, mi-am respectat toate obligațiile față de angajator, atât în ce privește clauzele contractuale, cât și în ce privește clauzele Regulamentului de ordine interioară.
La data de 05.12.2013, intimata a emis decizia de incetare nr 273, prin care s-a dispus incetarea raportului de munca în baza art. 55 lit.b din Legea nr.53/2003 din Codul Muncii, incetare pe care o apreciez ca fiind neîntemeiată, nelegală și nejustificată.
Vreau sa detaliez pe scurt situatia mea .Am depus CV_uri la ambele firme in data de 18.11.2013 .In ziua de 20.11.2013 am facut analize pt. angajare la o firma de topit aluminiu.Intre timp am fost contactat telefonic, de catre doamna Ghinea Ionica mai exact pe data de 21.11.2013, pentru interviu la orele 17.00 ca sofer ,agent-vanzare , la patiseria S.c.Alex-Panirom s.r.l.M-am prezentat la acel interviu cu alte 3 persoane.Am fost ales dintre cele 3 persoane,nu inainte de a le spune doamnelor, sa fie ceva serios si sa nu fiu incurcat ,urmand ca pe data de 25.11.2013 sa semnez c.i.m cu firma de topit aluminiu , prin urmare doamna Iordan Eleonora si doamna Ghinea Ionica m-au asigurat ca pot sta linistit ca nu se pune problema fiind iarna si venind sarbatorile,etc.Pe data de 22.11.2013 ,am fost chemat sa vin pana la firma sa-mi spuna cateva detalii legat de noul loc de munca. Incepand cu data de 23.11.2013 pana pe 27.11.2013 am lucrat ,nestiind ca nu am c.i.m .Pe data de 28.11.2013 ( joi ) am semnat c.i.m iar pe data de 02.12.2013 (luni) m-au anuntat ca nu ma pot tine deoarece “ merge prost patiseria” ,total neadevarat .Pe data de 04.12.2013 am fost pacalit sa-mi scriu plecarea mea cu salariu achitat la zi , promitandu-mi ca o sa fiu chemat ori de cate ori au nevoie cu contract de colaborare, sau (50 lei ziua) ,ceea ce nu s-a intamplat nici pana in prezent, lasandu-ma fara un loc de munca, tinand cont ca firma de topit aluminiu nu a vrut sa mai auda de mine. Daca realitatea ar fi fost cunoscuta a cea cerere din 04.12.2013 nu s-ar fi incheiat.
Prin prezenta, vă solicit admiterea acțiunii mele si sa se constate nulitatea absoluta a deciziei privind incetarea raporturilor de munca, cauza de nulitate fiind vicierea consimtamantului prin dol.