avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Acordul de Mediere
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Acordul de Mediere

In acordul de mediere trebuie sa se regaseasca si numele mediatorului ca parte sau doar partile intre care a intervenit acordul?
Am vazut un acord in care apare si mediatorul . Este corect?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mediator_comeaga , utilizator 09:35, 20 Februarie 2014
Haideti sa nu divagam si sa ii bagam in ceata pe cititori ... intrebarea era despre semnatura mediatorului pe acordul de mediere si nu despre procese verbale, tranzactii, intelegeri si intovarasiri si nici despre valoarea acestor inscrisuri.
Asa cum am incercat sa demonstrez mai sus.... lucrurile sunt f simple dpdv legal....nu exista acord de mediere fara semnatura mediatorului.
Imprejurarea ca o mediere se poate finaliza fara semnarea unui acord e alt subiect.
Personal, @DanyD imi pare destul de lamurit, a primit raspuns la tot ce il interesa. Pare o persoana apta si instruita sa proceseze niste raspunsuri, cu tot cu "bonusuri", ca atare nu cred ca divagatiile sunt complet lipsite de interes.

Sunt de acord insa ca subiectul a fost intors pe suficiente parti, iar parerile tuturor au ramas la fel de ferme, ca atare orice argumentatii suplimentare din partea mea nu va vor mai deranja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal si acordul de mediere Ramona24 Ramona24 Buna seara, In situatia in care partile aflate la mediere (obiect-iesire din indiviziune teren si casa, cealalta parte doreste partea in bani) ... (vezi toată discuția)
Acord de mediere depus anterior introducerii actiunii in instanta mihaelamihaela1234 mihaelamihaela1234 Dupa legea 192/2006, actualizata 2013 inclusiv cu OUG 4/2013 am observat ca daca se face un acord de mediere pentru un partaj voluntar asupra unui titlu de ... (vezi toată discuția)
Utilitatea si eficienta acordului de mediere Mihai Florel - Birou de Mediator Mihai Florel - Birou de Mediator In Sectiunea 4: Inchiderea procedurii de mediere din Legea 192/2006 la art.58 alin (1) se vorbeste despre acordul scris atunci cand partile prezente la mediere ... (vezi toată discuția)