In acordul de mediere trebuie sa se regaseasca si numele mediatorului ca parte sau doar partile intre care a intervenit acordul?
Am vazut un acord in care apare si mediatorul . Este corect?
Multumesc.
Haideti sa nu divagam si sa ii bagam in ceata pe cititori ... intrebarea era despre semnatura mediatorului pe acordul de mediere si nu despre procese verbale, tranzactii, intelegeri si intovarasiri si nici despre valoarea acestor inscrisuri.
Asa cum am incercat sa demonstrez mai sus.... lucrurile sunt f simple dpdv legal....nu exista acord de mediere fara semnatura mediatorului.
Imprejurarea ca o mediere se poate finaliza fara semnarea unui acord e alt subiect.
Personal, @DanyD imi pare destul de lamurit, a primit raspuns la tot ce il interesa. Pare o persoana apta si instruita sa proceseze niste raspunsuri, cu tot cu "bonusuri", ca atare nu cred ca divagatiile sunt complet lipsite de interes.
Sunt de acord insa ca subiectul a fost intors pe suficiente parti, iar parerile tuturor au ramas la fel de ferme, ca atare orice argumentatii suplimentare din partea mea nu va vor mai deranja.