avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... program de reabilitare termica blocuri
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

program de reabilitare termica blocuri

ca prprietar este obligatoriu sa participi la programul de reabilitare termica
Cel mai recent răspuns: Florentina Mihaela , utilizator 00:40, 29 Mai 2010
Don' Presedinte, ne-ati lamurit! Ce naiba domnule, era asa de simplu, numai sa lecturam o ordonanta si nu mai puneam nici-o intrebare!
Din nefericire dvs. nu faceti deosebirea dintre teorie si practica... Nu-i asa ca teoria este splendida?
La noi oamenii s-au lamurit cu implicarea Stat-ului si a CL in problema si s-au apucat, pe cont propriu sa-si izoleze blocurile...
Noroc ca guvernul n-are bani, ca ce balamucuri s-ar mai face in blocuri!!!!! Unii vor, altii nu vor.
.................
Eu vreau:) Si, daca mi-am exprimat parerea asta, a fost suficient ca sa-mi sara lumea-n cap...si concluzia a fost ca daca eu vreau, sa platesc eu si partea lor. Na, poftim situatie!!!
vis-a-vis de blocul meu tocmai a inceput reabilitarea termica a unui bloc cu 4 etaje. o sa ma interesez mai in amanuntime daca intr-adevar toti au fost de acord cu acesta actiune, si cum au rezolvat-o cu cheltuielile, fiindca unii au termopane, altii nu. dar tare mi-e ca reabilitarea va consta doar in izolarea termica exterioara si nimic altceva.
daca exista caz concret cu cineva in urmatoarea situatie?
- nu a fost de accord cu reabilitarea termica a blocului in care locuieste
-asoc de proprietari a luat hot sa se execute lucrarea
-lucrarea s-a executat
-daca cel care n-a fost de accord a fost obligat sa plateasca
-ce se intimpla daca nu poti sa platesti
Este vorba de reabilitare termica facuta prin programul national sau este o hotararea a asociatiei sa faca niste lucrari pe care le-a numit reabilitare termica?

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica bloc si acoperis noemi r noemi r In blocul nostru se doreste sa se faca o reabilitare termica. Am o intrebare in cadrul reabilitarii termice intra in mod automat si acoperisul, sau se refera ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica a imobilului fara acordul proprietarilor alex68 alex68 Locuiesc intr-un bloc din sectorul 3 (Str. Padurea Craiului nr. 1, Blocul B2). Din luna februarie, administratia blocului a inceput sa ne perceapa bani pentru ... (vezi toată discuția)
Sunt obligata sa accept inchiderea balconului prin reabilitarea termica facuta de primaria sect 4, daca nu doresc acest lucru? diana-maracineanu diana-maracineanu As dori sa stiu daca exista vreo solutie legala in situatia urmatoare: -locuiesc in sectorul 4, undeva pe Bulevardul Alex Obregia, intr-un bloc in care s-a ... (vezi toată discuția)