avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... program de reabilitare termica blocuri
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

program de reabilitare termica blocuri

ca prprietar este obligatoriu sa participi la programul de reabilitare termica
Cel mai recent răspuns: Florentina Mihaela , utilizator 00:40, 29 Mai 2010
va multumim ca ati tras totusi un semnal de alarma celor care vor intra in acest program de reabilitare, in speranta ca vor incerca sa urmareasca macar costurile si cantitatile materialelor din lucrare.
doamna elga, majoritatea blocurilor nu fac toate lucrarile cuprinse in acest program de reabilitare, ci numai termoizolarea exterioara (pereti exteriori, refacerea termoizolatiei terasei, subsol, geamuri termopan). am suficiente exemple pe linga blocul meu in acest sens, insasi blocul nostru urmind a proceda identic din cauza ca instalatia de incalzire este schimbata in totalitate cu polipropilena, conductele de apa calda si rece din subsol la fel, raminind de facut doar coloanele de apa calda in anii urmatori, pentru a nu mari exagerat suma de plata in acest an de criza in care unii au ramas deja fara serviciu iar altora li s-au redus salariile.
De acord cu Dv. ca nu se fac toate operatiunile, dar, oricum, se face mai mult decat amenajarea unui apartament - cu lucrari specifice izolarii termice.
Si eu sunt ingrijorata de acest sistem mafiot, mai ales in situatia in care conducerea asociatiei nu e tocmai ce ar trebui sa fie pentru o asemenea lucrare de anvergura.
Va rog sa-mi spuneti si o formula "ideala" a stratului aplicabil pe fatada blocului ... bla bla ... ex:
- tip poliestiren + grosime + densitate;
- tip adeziv;
- cate dibluri pe mp sau pe placa
- tipul de lavabila indicata ... ca tencuiala decorativa nu si-o permit toti

... ca pretul/mp, se negociaza, atata timp cat se face in regim propriu (asociatie).

Multumesc de raspuns rapid!
astfel de informatii numai un inginer constructor sau cei care se ocupa cu reabilitarea termica vi le pot furniza
pretul prin programul national nu se negociaza cu asociatiile, ci este negociat de catre firme cu primariile in urma celor stabilite prin caietul de sarcini
Toate firmele care produc materiale, adezivi, sisteme de prindere pentru izolatii descriu pe site-urile lor modul cum se aplica termosistemul. Dati cautare pe net cu "termosistem" sau "Manualul Knauf " si veti gasi raspunsurile pe care le cautati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica bloc si acoperis noemi r noemi r In blocul nostru se doreste sa se faca o reabilitare termica. Am o intrebare in cadrul reabilitarii termice intra in mod automat si acoperisul, sau se refera ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica a imobilului fara acordul proprietarilor alex68 alex68 Locuiesc intr-un bloc din sectorul 3 (Str. Padurea Craiului nr. 1, Blocul B2). Din luna februarie, administratia blocului a inceput sa ne perceapa bani pentru ... (vezi toată discuția)
Sunt obligata sa accept inchiderea balconului prin reabilitarea termica facuta de primaria sect 4, daca nu doresc acest lucru? diana-maracineanu diana-maracineanu As dori sa stiu daca exista vreo solutie legala in situatia urmatoare: -locuiesc in sectorul 4, undeva pe Bulevardul Alex Obregia, intr-un bloc in care s-a ... (vezi toată discuția)