Nu s-a stabilit un termen pana cand trebuie s-o efectueze?
Buna dimineata,expertii contabili nu raspund citatiilor,li se face trimitere si nu raspund,este al 4-lea la care ii trimite citatie sa faca expertiza.Spuneti-mi va rog daca angajatorul cheama un martor care nu a fost angajat la firma,este taximetrist si a mai fost si la alte procese,cum il poate ataca ca martor,pentru ca marturia lui nu are nici o releanta,el nefiind angajat in firma si nici de fata când s-a facut dispozitia de plata,mai ales ca procurorul a hotarat ca este un fals.Va multumesc foarte mult,o zi buna va doresc.
Buna ziua,am primit solutia,deocamdata doar pe forumul tribunalului si este urmatoarea:
”Tip solutie:Admite in parte cererea.
Solutia pe scurt:Respinge exceptia tardivitatii capatului de de cerere in constatarea nulitatii deciziei de incetare a contractului de munca invocata de parata.Respinge exceptia de lipsei de interes privind capatul de cerere in incetarea relatiilor de munca invocata de parata.Admite in parte cererea formulata de reclamantul NOI in contradictoriu cu parata SC FIRMA SRL.Constata nulitatea absoluta a deciziei nr.6/05.12.2011 de incetare a contractului individual de munca.Obliga parata sa plateasca reclamantului o despagubire egala cu salariile indexate,majorate si reactualizate si cu celalalte drepturi de care ar fi beneficiat salariatul pe perioada 05.12.2011 pana la data pronuntarii sentintei 20.09.2016.Obliga parata sa plateasca reclamantului suma neta de 939 lei reprezentând drepturi salariale aferente perioadei 01.08.2011-16.09.2011,suma de 4001 lei reprezentând diurne neacordate suma neta de 245 lei reprezentând contravaloarea concediului de odihna neefectuat.Respinge capatul de cerere in constatarea incetarii relatiilor de munca intre parti la data de 19.10.2011.Admite in parte cererea reconventionala formulata de parataimpotriva reclamantului.Obliga reclamantul sa plateasca paratei suma de 3537,55 lei reprezentând consum suplimentar de motorina si 5599 lei cheltuieli nejustificate .Respinge celelalte capete de cerere reconventionala.Compenseaza partial cheltuielile de judecata si obliga parata sa plateasca reclamantului suma de 2000 lei cheltuieli de judecata.Cu apel in termen de 10 zile de la comunicare.Pronuntata in sedinta publica de la 20.09.2016.”
Intrebarile mele sunt:
1) a) merita sa merg mai departe in conditiile in care expertul contabil mi-a calculat km dintr-e o localitate din Franta si alta din Germania ca fiind ”0”,si nu numai o data ci de mai multe ori.
b)am adus dovezi ca,cheltuielile nejustificate au fost facute cu alt card decat cel pe care il aveam eu,firma avand mai multe carduri.
2)pentru a calcula cat imi revine din salariile compensatorii din 2011-2016 cine trebuie sa mi le calculeze,si dupa,trebuie sa ma adresez unui executor judecatoresc sau aceasta are titlu executoriu?
3)va rog sa-mi spuneti ce credeti ca pot face mai departe in conditiile in care avem 3 expertize si nu releva acelasi lucru din ele.
4)orice credeti ca pot face mai departe va rog sa-mi spuneti,va multumesc foarte mult ca a-ti fost pe parcursul acestor ani aproape de noi.
Puteti pune in executarea hotararea judecatoreasca prin intermediul unui executor .... acesta poate sa va calculeze ceea ce aveti de primit.
Atentie, punerea in executare se face sub riscul intoarcerii executarii silite, daca societatea castiga in apel - in caz ca va formula apel.
Buna seara,in cazul in care firma se hotararaste sa faca apel,vom face si noi apel pe motorina,pentru ca nu au fost luate in seama foile de parcurs si km aferenti,si pentru cheltuielile nejustificate care s-au facut cu alt card ci nu cu cel folosit de reclamant.Va multumesc foarte mult.O seara buna.