Buna ziua! Am facut o prostie cat mine de mare pe data de 05.03.2014 #-o. Am condus sub influenta alcoolului. Mentionez ca in aparatul etilotest mi-a iesit 0.99g/l. Dupa ce am suflat in aparatul etilotest, am fost sa mi se recolteze probele biologice, la care inca nu am aflat rezultatul. Cum as putea sa aflu rezultatul acestor probe? Exista vreo sansa sa-mi recuperez permisul fara ca acesta sa-mi fie anulat??? Mentionez ca aveam categoriile: A, B, C, E si nu am antecedente! am 20 de ani si sunt student, daca ar putea ajuta la ceva! As vrea sa stiu daca dupa noul cod penal as avea sanse sa nu-mi anuleze permisul! Va rog ajutati-ma!!! Nu stiu cum se procedeaza pt ca inca nu am vb cu nicio persoana specializata in acest domeniu! Va Multumesc!!!!!!!
am intrat intr-o masina parcata pe partea dreapta, fara victime, am reparat masina din banii proprii , proprietarul masinii nu a emis nici o pretentie si ..cam atat
dupa noul cod penal am vreo sansa sa primesc doar amenda si sa nu.mi fie anulat permisul de conducere daca am avut o imbibatie de 1.80 in sange si 1.90??? Mentionez ca nu am avut accident!!! :p
Chiar daca primiti amenda aceasta va fi amenda penala iar permisul tot se anuleaza, valorile din sange sunt foarte mari, peste dublu de la care fapta este considerata infractiune.
Codul rutier
pyl
as vrea sa va intreb si eu daca de la intrarea in vigoare a noului c.p si c.p.p,pot beneficia de o pedeapsa mai mica datorita faptului ca am fost depistat in ... (vezi toată discuția)
Art 336.alin 1
paiselena
Buna ziua.
Sotul meu a condus avand 0,42alcool in aerul expirat si i s-a retinut permisul de conducere.I s-au recoltat si probe de sange dar inca nu stim ... (vezi toată discuția)