draghici cornelia a scris:
Chiar daca hotararea este definitiva, asta nu impiedica pe nimeni sa exercite cale de atac, oricare ar fi asta.
In acest caz dosarul va fi trimis la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a se pune in discutie recursul declarat.
ICCJ ul va constata ca recursul este inadmisibil (pentru ca hotararea nu mai poate fi atacata cu recurs) si il va respinge.
Se merge pe principiul liberului acces la justitie si orice cerere, chiar inadmisibila trebuie pusa in discutia unei instante.
PRECIZARE: pe noua procedura penala se poate promova RECURSUL IN CASATIE. Daca aceasta este calea de atac declarata, atunci poate fi promovata.
Interesati-va la instanta daca este recurs sau recurs in casatie.
Va multumesc din tot sufletul pentru sfat inseamna ca pot sta linistita pentru ca nu v-a mai dura mult.Ma judec de 4 ani pentru a le castiga fetitelor mele o pensie lunara deoarece tatal lor a murit fiind batut in unul din Penitenciarele din Romania si nu credeam ca instanta o sa-mi dea castig de cauza dar Dumnezeu m-a ajutat. A-ti putea va rog sa-mi spune-ti cu aproximatie cat o sa mai dureze?
Inca o data va multumesc. Cu mult respect.