avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se poate ataca o hotarare definitiva prin recurs?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se poate ataca o hotarare definitiva prin recurs?

Buna ziua as dori sa va intreb daca conform deciziei penale data de catre Curtea de Apel in care respinge apelurile declarate impotriva sentintei penale data de catre Tribunal pe care o mentine ca fiind corecta si definitiva se mai putea ataca prin recurs? Din cate am inteles conform noului cod de procedura penala nu mai putea fi atacata prin recurs hotararea definitiva nu? Am inteles ca se tehnoredacteaza hotararea pentru a fi trimis dosarul inapoi la Tribunal atunci cum s-a facut recurs?
Va multumesc.cu respect.
Am inteles. Deci procesul sa inteleg ca s-a incheiat si inculpatii au primit sentinta?

Imi cer scuze daca nu trebuia sa adresez urmatoarea intrebare tot la aceasta rubrica:
Daunele care mi-au fost acceptate in proces cum mi le recuperez? Se incepe un alt proces de executare silita?
Da, mergeti la un executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva - cale de atac marystanga marystanga Buna ziua va rog frumos sa-mi ma lamuriti si pe mine intr-o problema si anume as dori sa stiu daca se mai poate face apel mai departe din moment ce s-a ... (vezi toată discuția)
Omor calificat marystanga marystanga Buna seara. In anul 2008 in luna octombrie tatal a doua fetite minore in varsta de 29 de ani a fost arestat deoarece a fost prin fara carnet la volanul unei ... (vezi toată discuția)
Cat timp dureaza trimiterea unui dosar de la o instanta la alta? marystanga marystanga Buna ziua imi pute-ti va rog spune cat timp dureaza trimiterea unui dosar de la Curtea de Apel mai departe la ICCJ daca hotararea judecatoreasca a fost ... (vezi toată discuția)