draghici cornelia a scris:
Imi pare rau pentru situatia in care va aflati si sper ca ceea ce v-a acordat instanta sa acopere intr-o oarecare masura lipsa sotului Dvs.
Despre durata judecarii recursului, nu va pot spune care ar fi aceasta.
Trebuie ca instanta de apel sa redacteze decizia, sa trimita dosarul la instanta de recurs si sa se stabileasca termenul de judecata. Probabil se va judeca de la prima infatisare.
Termenul pentru redactarea deciziei este de cel mult 30 de zile de la pronuntare. De cele mai multe ori insa, acest termen este depasit de catre instanta.
Va doresc succes!
Va multumesc foarte mult si sper ca intradevar instanta se ne dea castig de cauza deoarece au ramas doua fetite minore fara tatal lor la o varsta foarte frageda,fetita cea mica nu avea nici 2 ani cand s-a petrecut tragedia iar cea mare 5 ani.Cred ce va dati seama ce greu este sa cresti singura doi copii fara nici un sprijin,singurul meu sprijin este o bunica de 70 de ani care si ea e foarte bolnava,parintii mei fiind decedati de 10 ani,iar statul care in mod normal e responsabil pentru cele intamplate nu stie cum sa se dezvinovateasca. Nu inteleg ce fel de legi sunt la noi in Romania intra omul sanatos in Penitenciar pentru o pedeapsa de 1 an si 3 luni deoarece a fost prins la volanul unei masini fara permis de conducere si iese intre patru scanduri. Sa le fie rusine celor de la ANP deoarece chiar daca instanta a dat hotararea definitiva ei tot au facut recurs,nu stiu cum sa scape sa nu le plateasca fetitelor pensia stabilita de insatnta si daunele morale.
Crede-ti ca se va anula recursul si va ramane hotararea in favoarea noastra?
Va multumesc,cu mult respect.