avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de mana din 1974, valabilitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de mana din 1974, valabilitate

Daca in 1974 sa incheiat un act de mana vanzare-cumparare pe baza de martori si Cod Numeric Personal ; in ziua de astazi in istantele de judecata actul respectiv se mai ia in considerare in caz de proces? Multumesc
Cel mai recent răspuns: dobresenciucp , utilizator 23:48, 20 Martie 2014
parintii mei inclusiv anul acesta..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa unui act ce a stat la baza dobandirii dreptului de proprietate TheArhmanager TheArhmanager Buna ziua! Doresc sa cumpar un teren in Bucuresti, iar proprietarul mi-a spus ca urmeaza sa iasa cadastrul in cateva zile, insa am fost sunat spunandu-mi ca a ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea prefecturii in baza legii 18/1991 G_Constantin G_Constantin Buna ziua Tatal meu a mostenit de la parintii sai un teren intravilan de 1000 de metri patrati in 1973, terenul [b]nu a fost niciodata [/b]in propietatea ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate teren Lorenzo21 Lorenzo21 Buna ziua Am nevoie de ajutorul vostru. Părinți au cumpărat o casa și teren în 1985 cu 2500 metri pătrați.In momentul de fata au acte de ... (vezi toată discuția)