avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort in Romania, recuperare minor din Italia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort in Romania, recuperare minor din Italia

buna ziua as vrea sa ma ajutati si pe mine. in urma cu 2 ani am fost plecata in italia cu sotul si copilul minor, in urma nentelegerilor dintre mine si sot eu am revenit in romania dar fara copil , eu am intentat proces de divort iar pe 10 mai am a doua infatisare la care se va prezenta si sotul care a revenit si el in urma instintari de catre mine la domiciliul din italia dar venind fara copil lasandu-l cu mama sa . vreau sa stiu daca este corect ceea ce a facut el , sa se prezinte la divort fara copil , lasandu-l intr-o tara straina si ce sanse am sa-mi recuperez copilul in situatia precizata. multumesc
pai da dar in cazul meu copilul nu are cetatenie italiana , este nascut in romania si nici sotul nu este italia ca in cazul cantaretei .
Ati gresit placand fara copil.
Dvs intrebati daca e corect cum a procedat sotul lasand copilul in italia, dvs credeti ca ati procedat corect? E acelasi lucru..
Sotul a venit la proces, de ce credeti ca trebuia sa vina cu copilul?
e adevarat nici eu nu am procedat corect dar nici el nu cred k a procedat corect in cazul asta cred ca ne aflam cam in aceiasi oala
Tocmai de aia nu va concentrati pledoaria la proces pe cat e tata de iresponsabil, ci pe faptul ca aveti mai multe de oferit copilului pe toate planurile,
va multumesc foarte mult pentru sfaturi

Alte discuții în legătură

Reincredintarea minorei de 14 ani spre tata eceamihaela eceamihaela fata a fost incredintata mamei la varsta de 2 ani dupa divort . mama a plecat de 9 ani sa lucreze in strainatate si vine o data pe an acasa iar fata a fost in ... (vezi toată discuția)
Custodie copil minor oanamaiu oanamaiu Buna ziua, Eu si sotul meu vom divorta, avem impreuna o fetita(4 ani), se pare ca nu putem ajunge la o intelegere de custodie comuna(cum as fi vrut eu) si ... (vezi toată discuția)
Custodia comuna a copilului cu domiciliul în italia Gabriela 28 Gabriela 28 Buna seara... In urma divortului in fata judecatorului sa stabili custodia comuna dar copilu are domiciliu stabilit cu mine in Italia. In actiunea de divort nu ... (vezi toată discuția)