avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restante intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restante intretinere

Buna ziua.
Locuiesc intr-o garsoniera inchiriata. Am facut restanta pentru o suma de aprox.1500 ron, si dobanda 900 ron. Intrebarea mea ar fi ca la data de 31 mai an current ma mut din aceasta locuinta, am posibilitatea sa fac o cerere catre asociatiei ca dobanda sa-mi fie stearsa la momentul achitarii integrale a restantei?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: yume21 , utilizator 20:51, 23 Aprilie 2014


am inteles, multumesc mult!
Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2014
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre penalizari - calcul si incasare jenicaprod jenicaprod Ce procent de penalizari poate aplica o asociatie de proprietari? In cazul unui debit la care s-au calculat penalitati, in cazul unei plati partiale ce se ... (vezi toată discuția)
Calcul și ștergere penalități de întârziere asociație proprietari leonardy44 leonardy44 Buna ziua! cota lunara de contributie la asociatia de proprietari este de aproximativ 900 lei; penalitatile de intarziere peste 5000 lei... s a tot acitat si ... (vezi toată discuția)
Penalizari la cotele de intretinere UAN69 UAN69 ESTE CORECT SA TI SE PUNA PENALIZARE DE 31,90% LA INTARZIEREA PLATII CHELTUIELILOR DE INTRETINERE ? #-o (vezi toată discuția)