avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuz angajare din cauza cazierului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuz angajare din cauza cazierului

As vrea sa stiu va rog daca este legal si mai ales normal sa mi se refuze intocmirea unui contract de munca ca inginer deoarece am cazier pt refuz probe biologice,acest fapt neavand in opinia mea nici o legatura cu profesia mea si mai ales cu fisa postului.
S-au facut analizele medicale si s-a semnat informarea prealabila semnarii c.i.m.
Daca ai cazier singura sansa este la oi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:57, 17 Aprilie 2018
Procesul meu este pentru delapidare. Judecatorul a fost ok mi a dat deja 2 termene de plata. Nu cred ca o sa mai fie si al treilea. Eu lucrez tot cu gestiune. Crede ti ca daca mi se pateaza cazierul pot duce jobul in continuare ? Multumesc frumos
Avocatul spunea ca doar daca merg in alta parte o sa imi trebuiasca cazierul si se va vedea. Plus ca incearca sa obtina amanarea aplicării pedepsei, daca nu sa faca contestație ceea ceva duce procesul sa mai dureze ceva
Numai daca vi se va solicita cazierul la angajare, se poate vedea pedeapsa primita ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acasa.v acasa.v acasa.v Buna ziua am o intrebare daca se poate: -cazierul judiciar si cazierul rutier pot fi folosite ca criteriu de selectie a unor candidati la ocuparea unui loc ... (vezi toată discuția)
Conditii limita de varsta la angajare linda1968 linda1968 este legala excluderea candidatilor pentru ocuparea unui post vacant pe criterii de varsta? (vezi toată discuția)
Legislatie in ceea ce priveste intrebarile la un interviu matkat07 matkat07 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu articolul din legislatia romana care se refera la intrebarile interzise la un interviu. Am cautat, dar nu am gasit ... (vezi toată discuția)