avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Taxa de mediere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Taxa de mediere

Eu am fost chemata la o mediere, problema e ca am aflat dupa ce ma dadusera deja in judecata. Cand s-a terminat procesul mi-a introdus taxa de mediere pe lista de intretinere ca si cheltuieli. Este normal?
Cel mai recent răspuns: danae71 , utilizator 17:03, 28 Aprilie 2014
Nu, Asociatia de proprietari nu a procedat corect.
Aceste sume pot fi solicitate doar in baza unei hotarari judecatoresti.
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri si implicare.
Daca reprezentantul asociatiei de proprietari s-a adresat unui mediator pentru a incerca sa solutioneze acest litigiu pe cale amiabila, s-a incheiat cel mult un contract de premediere.In baza acestui contract mediatorul face demersuri pentu a invita partea parata la o sedinta de informare privind medierea si avantajele ei, precum si discutarea oportunitatii medierii avand ca speta neintelegerile dintre asociatie si utilizatoare. Suma platita in baza acestui contract poate fi imputata utilizatoarei.De regula invitatiile transmise de catre mediator sunt cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce costuri presupune medierea? Adriantot Adriantot In urma unui rapuns postat in sectiunea \\"Asoaciatii de proprietari\\" vin aici la specialistii in mediere sa lamurim ceva din problema costurilor. Asociatia ... (vezi toată discuția)
Semnatura sau nu - pe pv /mediere ? oanaportar oanaportar Anagajatorul si angajatul - au participat la o mediere, intr-un litigiu de munca. Partile nu au ajuns la o intelegere, refuzand din start ... (vezi toată discuția)
Certificat de informare de depus la instanta popescumierleanu popescumierleanu Buna dimineata. Cat costa un certificat de informare obligatoriu pentru dosarul depus deja in instanta privind litigiul unei succesiuni. Sigur partile nu se ... (vezi toată discuția)