avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare CIM fortat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare CIM fortat

Buna seara ,
Am si eu o problema : este posibil sa se prezinte intr-o unitate in data de 30 apr 2009 , adica astazi ,seful direct pentru a efectua o "predare-primire" de chei , stampile , etc in lipsa primirii salariatului a unei decizii de incetare a CIM pe motivul demisiei din functie ( demisie scrisa fortat ) ,nu din unitate , si pe faptul ca conform unei adrese trimise de Resurse Umane si neprimite de salariat se inceteaza CIM cu data de 2 mai 2009 - 2 mai fiind sambata ,cu precizarea ca decizia este in mapa presedintelui si urmeaza sa fie semnata marti si ulterior trimisa ?
Rog un raspuns .
Multumesc.
Da, am fost chemata astazi in unitate pt a primi o copie a deciziei de incetare CIM , a fost emisa in 29.04 , am semant ca am primit un exemplar azi , 4 mai .
Prin urmare, de azi incepe sa curga termenul de 30 de zile calendaristice pentru a formula contestatie impotriva deciziei respective.
Poate o decizie sa fie semnata cu pentru in numele altei persoane care e trecuta cu numele ?
Multumesc.
Este posibil acest lucru, numai in cazul in care acea persoana avea delegare de competenta pentru a semna acel act.
Buna seara ,
Daca CIM a fost incheiat la Bucuresti , eu locuiesc in Petrosani , pentru depunerea contestatiei impotriva deciziei pot sa ma adresez Tribunalului Deva , resedinta judetului unde locuiesc ?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Decizie incetare contract de munca vreau_sa_stiu vreau_sa_stiu Buna ziua!Ce se intampla daca angajatorul nu doreste sa-mi elibereze decizia de incetare a cm? Demisia am trimis-o prin fax si am si martori.Va multumesc! (vezi toată discuția)
Concediere victor2302 victor2302 Salut, Sunt salariat la o firma de retail din bucuresti, pe o functie de conducere (sef departament). Acum o luna am avut un conflict cu directorul ... (vezi toată discuția)
Demisia si concediul medical ginablonduta ginablonduta am semnat o demisie cu acordul partilor pe data de 02.03.2009 dar incetarea contractului de munca incepe cu data de 01.04.2009.mentionez ca am fost fortata sa ... (vezi toată discuția)