Deci...ar trebui admisa exceptia inadmisibilitatii sau sa se amane cauza pentru ca partile sa mearga de bunavoie la mediator...
In acest caz s-ar rezolva toate problemele juridice in cazul meu deoarece pana acum instanta nu a pus in vedere reclamantei...si nici nu s-a judecat exceptia inadmisibilitatii...
Ar urma sa se puna in discutie exceptia inadmisibilitatii si acum ca legea este destul de complicata in ceea ce ma intereseaza pe mine ( nu ma ajuta mai deloc hotararea CCR) cred ca o voi lasa asa... daca voi simti ca partile se pot intelege...
Adica ii voi lasa sa acopere iregularitatea...( ca oricum nici nu i-a pus in vedere instanta pana acum...;) )
Nu consider ca este o norma de procedura intrucat se afla intr-o lege de organizare a profesiei de mediator si sunt norme de drept material.
Sub aspect procesual se poate discuta despre exceptia inadmisibilitatii ca fiind o exceptie de drept procesual civil dar sanctiunea este prevazuta in norma de drept material.
Nu se poate considera ca ar fi intocmai cu situatia de a se aplica ratiunile din materia neconstitutionalitatii in materie contraventionala cu referire la legea penala mai favorabila intrucat in aceste situatii era vorba de prezumtia de nevinovatie care se incalca si se asimila cumva dreptului penal ca drept coercitiv.
Aici avem drept civil pur...
claudiu personal nu am inteles ce intrebare ai cu normele
medierea nu are legatura cu "dreptul"...si deci nici cu dreptul material. Asata-i motivul pentru care acordurile trebuie verificate de notar sau instanta
Nu de mediere e vorba ci de normele de drept in ceea ce priveste efectele juridice ale exceptiei de neconstitutionalitate, efecte care se produc pentru viitor.
Procedura mediere
geogeorge
buna ziua!
va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarele chestiuni:
1. daca cineva face o invitatie la mediere si nu se mai prezinta(il informeaza si pe ... (vezi toată discuția)