avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort si partaj in acelasi proces-reprezentare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort si partaj in acelasi proces-reprezentare

la un proces de divort si partaj ma poate reprezenta sora mea cu procura chiar daca nu este avocat? pentru ca eu nu pot sa merg de fiecare data?
Cel mai recent răspuns: nonna , utilizator 14:54, 4 Mai 2014
Nu se poate judeca in lipsa daca faceti tranzactie.
Trebuie sa fie cineva prezent pentru a semna sau a-si expune acordul verbal.
multumesc pentru explicatii.
se poate sa fiti reprezentat de o terta persoana, mandatar neavocat care va putea sa formuleze cereri in scris dar si orale in fata instantei, insa nu va putea sa sustina concluzii pe fondul cauzei...In schimb poate depune concluzii scrise....In ambele situatii este nevoie de procura speciala cu aratarea exacta in cuprinsul acesteia a limitelor reprezentarii (cu mentionarea dosarului si a instantei).
Multumesc pentru claritati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in lipsa partilor marynella36 marynella36 Daca depun o cerere de divort ,personal,in Romania,este posibil ca ulterior acest proces sa se judece in lipsa ambelor parti,acestea locuind in strainatate,si ... (vezi toată discuția)
Imputernicire notariala theosia theosia buna ziua. am si eu o intrebare. muncesc in anglia si vreau sa stiu daca pot imputernici o ruda de gradul 1 sa ma reprezinte la tribunal in procesul de ... (vezi toată discuția)
Fondul judecat pe vechiul cod ! curtea de apel "constatã nulitatea recursului. irevocabilã." mitzmi mitzmi Am avut termen recurs la Curtea de apel in probleme de anulare decizie pensie. Din motive de sanatate am fost reprezentata de un mandatar. Mandatara mea, cu ... (vezi toată discuția)