avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nu mi se pare corecta decizia instantei- alocatie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nu mi se pare corecta decizia instantei- alocatie obtinuta in strainatate

Buna ziua, un an de zile m am judecat cu fostul sot pt alocatia copilului care a luato din strainatate, am adus dovezi clare chiar prin comisie retrogratorie am primit din italia raspuns ce sume si cand au fost incasati bani copilului am adus dovezi ca si legea romana si legea italiana spune destul de clar ca este un drept al copilului si ca trebuie folosit in interesul lui am dovedit ca nu am primit acest bani de la el decat pensia de intretinere si nu inteleg de ce mi sa respins cererea cand el a luat niste bani dreptul copilului fiind iar copilul este in grija mea el nu mai locuieste in tara ci in italia si si a folosit acest drept in interesul lui nu a copilului specific ca acesti bani au fost incasati dupa divort la 3 luni de el. Va rog lamuriti ma ca nu mai inteleg nimic cum poate legea romana sa ii acorde tatalui ca sumele cu titlu de alocatie a copilului ii se cuvin lui si nu copilului specific ca este vorba despre o suma de 80 de milioane pt ca ii sa aprobat pe doi ani in urma de cand a inceput munca in italia sa ia acesti bani si ia incasat intr o luna pe toti dupa divort , Copilul meu nu a primit nici un ban .
Ultima modificare: Luni, 19 Mai 2014
yzabela, utilizator
da a adus la dosar extrasul de cont din timpul casatorie si cati bani am luat eu de acolo , prima data a incercat sa pacaleasca instanta aducand de la firma unde a lucrat perioadele pt care a luat alocatia dar nu si cand au fost incasate si ca el practic nu are sa imi dea nici un ban ca au fost dej folositi in timpul casatoriei apoi am cerut eu sa se faca scrisoare prin comisie retrogratorie la firma unde a lucrat si intradevar cele sustinute de mine sau confirmat am primit raspunsul cand au fost incasati bani si anume la 3 luni dupa divort toti odata

considerati ca este nu mai un drept a lui? bun, atunci de ce mi sa cerut si mie venitul pe doi ani in urma pt intocmirea dosarului de alocatie?logic daca eu aveam mai mult venit lua alocatia mai putin pt ca se da in functie de veniturile ambilor parinti si culmea eu sau copilul nu avem dreptul la acesta alocatie care se da dupa urma noastra, eu fac actele pt mine si fata ca legea sa ii acorde lui bani

Doamna, va rog nu redactati mesaje consecutive atata timp cat puteti edita mesajul anterior (timp de 30 d eminute de la postare). Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 20 Mai 2014
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
aaa si inca ceva daca nu era copilul mai beneficia de asa ceva ? va spun eu ca nu deci este un ajutor dat de italieni pt intretinerea copilului conform tuturor articolelor italiene insa el le a folosit in interes personal este clar ca si legea romana si legea italiana dau acesti bani pt copii nu mai ca alte tari ii acorda sub alta forma insa rezultaTul tot acela este PENTRU INTRETINEREA COPILULUI
Nu mai redactati mesaj dupa mesaj.

V-am inrtebat daca ati avut avocat, caci imi pare ca nu prea ati demonstrat cele ce sustineti. In continuare va dati cu stangul in dreptul. daca sunt pentru intretinerea copilului, el v-a dat dv. pentru asta din cont, conform propriilor dv. sustineri.
erau raspunsurile pt m_ella2005 ,da am avut avocat, insa eu nu inteleg un lucru ce treaba are cu ce a fost in timpul casatoriei asta se impart la partaj eu am cerut ce sa incasat dupa divort asa as fi putut veni si eu cu fel si fel de demonstratii cum ca bani care ia trimis au fost pt casa care ia ramas pt masina lui ca iam luat laptop si ii lam trimis ca am platit bancile care erau pe numele lui din inaintea casatoriei etc dar nu am considerat ca este necesar , avocata a spus asa noi ne judecam pt alocatie pt niste bani luati dupa divort ,ce sa luat inainte se discuta la partaj el poate sa iti dea cati bani vrea la o adica daca are placerea dar nu ti a dat nimic cu tilu de alocatie
Are dreptate ca principiu, dar daca ati pus problema ca mai sus... dv. ati dus alocatia spre datoria de intretinere a copilului...

Alte discuții în legătură

Alocatie pentru copii nascuti in italia da aj da aj Buna ziua, Noi locuim si muncim in Italia, si avem un copil, nascut in Italia. Datorita faptului ca nu sunt angajata, ci sunt independent, am o agentie, ... (vezi toată discuția)
Assegni al nucleo familiare elenaionel elenaionel de 2 ani ma chinui sa obtin assegni al nucleo familiare, imi tot spun ca nu am dosarul complet acum mi.au intrerupt si alocatia copiilor din romania ,ce acte ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat copii 23anam 23anam buna ziua. stiu ca s-a mai discutat acest subiect dar nu am gasit raspunsul pentru \"dubiul meu\". asa ca va rog, poate ma puteti ajuta cu un sfat. locuiesc ... (vezi toată discuția)