Buna ziua, un an de zile m am judecat cu fostul sot pt alocatia copilului care a luato din strainatate, am adus dovezi clare chiar prin comisie retrogratorie am primit din italia raspuns ce sume si cand au fost incasati bani copilului am adus dovezi ca si legea romana si legea italiana spune destul de clar ca este un drept al copilului si ca trebuie folosit in interesul lui am dovedit ca nu am primit acest bani de la el decat pensia de intretinere si nu inteleg de ce mi sa respins cererea cand el a luat niste bani dreptul copilului fiind iar copilul este in grija mea el nu mai locuieste in tara ci in italia si si a folosit acest drept in interesul lui nu a copilului specific ca acesti bani au fost incasati dupa divort la 3 luni de el. Va rog lamuriti ma ca nu mai inteleg nimic cum poate legea romana sa ii acorde tatalui ca sumele cu titlu de alocatie a copilului ii se cuvin lui si nu copilului specific ca este vorba despre o suma de 80 de milioane pt ca ii sa aprobat pe doi ani in urma de cand a inceput munca in italia sa ia acesti bani si ia incasat intr o luna pe toti dupa divort , Copilul meu nu a primit nici un ban .
va da ti seama ca ea a redactat tot si ea vorbit in instanta problema este ca noi am spus adevarul tot timpul ei au "jucat murdar" tot timpul, ba ca am luat alocatia in timpul casatoriei am dovedit contrariur ba ca mi a dat mai multi bani decat trebuia cu tilu de pensie (era doua chitante in care a trimis mai mult ca nu trimisese 3 luni nimic) toate cu tilu de pensie am dovedit ca el nici un ziua de azi nu este la zi cu pensia si totusi tot lui ia dat dreptate
se pinde cum v-ati aparat. desi pe fond aveti dreptate, daca in dosar problema a fost pusa prost din pdv juridic ( adica alocatia nu a fost trata ca atare) normal ca ati pierdut.
in materie civila judectorul se pronunta doar asupra a ceeace a fost sesizat. nu are voie sa acorde consultanta juridica, penstru asta sunt avocati.
nu va ramane decat sa promovati un nou proces, poate cu alt avocat....
Alocatie de stat copii
23anam
buna ziua. stiu ca s-a mai discutat acest subiect dar nu am gasit raspunsul pentru \"dubiul meu\". asa ca va rog, poate ma puteti ajuta cu un sfat.
locuiesc ... (vezi toată discuția)