avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... salarii reprezentanti asociatie propr
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

salarii reprezentanti asociatie propr

buna ziua.locuiesc cu chirie intr-un bloc din rahova.de cate ori vine factura la intretinere, raman masca, am platit apa calda si cu 120 mii mcub.In sfarsit, vroiam sa va intreb cum e cu salariile astea la administrator, presedinte, femeie de serviciu, etc.Asociatia de propr are o singura scara, cu 40 apt.Luna asta a venit factura totala pe asociatie 130 milioane.Ce mi-a atras atentia e faptul ca din toata suma asta, 53mil o reprezinta salarii.Cum adica???Cine ia banii astia?Din intretinerea de 300 lei pe luna martie, 115lei reprezinta salarii.E normal?
E corecta observatia, dar @angelica82 ne vorbeste de salarii, nu amesteca salariile cu cheltuielile administrative. Asa ca noi aici am discutat numai despre salarii, ca asa ne-a spus.
elga50 a scris:

E corecta observatia, dar @angelica82 ne vorbeste de salarii, nu amesteca salariile cu cheltuielile administrative. Asa ca noi aici am discutat numai despre salarii, ca asa ne-a spus.

Exact.sunt 2 rubrici separate la noi pe tabel.Ch administrative-2300 lei..si alte venituri asimilate salarii:5300 lei alta rubrica..Repet..nu exista decat un restantier..si in plus de asta am avut o discutie cu adm si nu a stiut sa imi explice clar ce se intampla cu aceste sume.I-am cerut facturi si chitante la tot ceea ce sa cumparat pt ca dansa sustine ca la ch adm intra si anumite materiale pt subsol asta in ideea in care apare si alta rubrica cu "reparatii subsol(materiale)deci?
Se pare ca la dvs se platesc multe lucrari la negru. Totusi, sunt curios cum justifica adm. asemenea sume. Iar cu salariile e clar. Ar trebui sa rezolvati problema. E prea mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire angelica82 angelica82 Buna ziua.Locuiesc pe o scara cu 116 persoaneAm mai multe nelamuriri ..si anume:este obligatori sa existe mai multi menbri la asocioatia de locatrai,Inafara de ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc salariile de la asociatia de proprietari, daca am cerere ca nu mai locuiesc la adresa respectiva? Danuta_aga Danuta_aga in luna aprilie am facut cerere sa fiu scoasa de la cheltuielile asociatiti de proprietati( apa, curent, salubritate), motivul a fost faptul ca ne-am mutat in ... (vezi toată discuția)
Cum platim salariu administrator? DORUSTA DORUSTA Buna ziua. De curând AG a angajat o firma care să administreze asociaţia. Administratorul a spus că ne va costa în jur de 30 de lei pe apartament. Dar ... (vezi toată discuția)