avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transferul angajatului la o alta firma fara acordul lui
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transferul angajatului la o alta firma fara acordul lui

acum cateva zile am aflat(prin telefon de la superiorul direct) ca am fost transferat la o alta firma
am spus ca refuz sa semnez orice act aditioanal la contractul colectiv sau alt contract(mai pe scurt am refuzat sa plec)
am primit raspuns ca nici macar nu e nevoie de acceptul meu,transferul a fost colectiv si s-a realizat in baza unei intelegeri intre patronat si sindicat si nu e nevoie de acordul meu si daca nu-mi convine o sa fiu concediat cu preaviz de 15 zile si fara salarii conpensatorii
eu sunt angajat cu contrac colectiv pe perioada nedeterminata
e posibil asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:40, 23 Martie 2024
Nu are niciun drept , daca nu ati semnat act aditional de modificare a locului de munca sau daca nu exista o decizie unilaterala a angajatorului in acest sens.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Martie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz inregistrare cerere de pensionare alexgh alexgh Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea speta: Angajat al unei firmei de transport aerian X primeste notificare de la angajator ca incepand cu data de 15.06.2021 ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna-banii inapoi?? daniela_serb daniela_serb Buna ziua, Sunt angajata la o firma de stat,( sindicat , contract colectiv de munca etc),si as fi avut conform contractului colectiv de munca dreptul la 30 ... (vezi toată discuția)
Instiintare preaviz un_catalin un_catalin Buna-ziua, am primit o instiintare de preaviz prin care mi se spune ca \"avand in vedere reorganizarea activitatii si reducerea costurilor,postul ocupat de ... (vezi toată discuția)