gi-jane2 a scris:
Ar mai exista o exceptie :
art6 (2) c L273
Exceptia din art. 6 alin 2 lit. c priveste o NOUÃ adopţie.
Art. 6. - (1) Două persoane nu pot adopta
împreună, nici simultan şi nici succesiv, cu excepţia cazului în care sunt soţ şi soţie.
(2)
Cu toate acestea,
o nouă adopţie poate fi încuviinţată atunci când: ...
... "
noul adoptator a participat direct şi nemijlocit la creşterea..."
Aici avem o femeie care a născut (părinte firesc, nu adoptator) şi o ...presupusă adopţie "din sursă sigură" :confused: ...sursă care ar fi o cerere adresată angajatorului pentru aplicarea unei clauze dintr-un contract colectiv de muncă... :hm:
@CVioreanu
O singură sursă m-ar putea convinge -
hotarârea judecătorească de incuviinţare a adopţiei
Dacă o astfel de hotărâre ar fi fost ataşată acelei cereri, atunci "sursa" dvs. v-ar fi informat cu ... subiect şi predicat. Mă tem însă că v-a informat doar cu ...ce-o fi înteles din ce a citit într-o cerere (care făcea apel la o clauză din ccm referitoare la ajutorul financiar ce se acordă în cazul
naşterii fiecărui copil SAU al
adopţie.
Am mai participat si eu la redactarea unor ccm-uri ...
Or, cu excepţia situaţiei în care atât angajatorul cât şi sindicatul reprezentativ sau reprezentantii salariaţilor ar fi fost chiar toţi ...veniţi cu pluta ... şi ar fi făcut te miri ce discriminări prin CCM (prezumţie de la care NU pot să plec) atunci ar fi acordat ajutorul financiar SI in cazul în care acelei cereri i s-ar fi ataşat
noul certificat de naştere, emis
după hotărărea de tagadă de paternitate, urmată de
declaraţie de recunoaştere de paternitate.
Repet, nu spune nimeni că ar fi imposibil să existe ceea ce presupuneţi dvs. (adopţia)
Eu spun doar că ... nu m-aş fi scărpinat cu mâna stângă la urechea dreaptă într-o complicată procedura de adopţie, ca să obţin ... CE!? ... exact ceea ce s-ar putut obţine şi cu o foie A4 (declaraţie de recunoaştere) scrisă pe un colţ de birou cu stiloul imprumutat de la ofiţerul de stare civilă :-/
Ar fi fost lipsit de sens... Dar, mă rog, or fi şi vreunii care neavând ce face ...
Sfatul meu ar fi să încercaţi să priviţi
spre viitor. Nu vă ajută la nimic dacă vă consumaţi prezentul încercând să scormoniţi ce-o mai fi făcut alaltăieri ...fostul dvs. soţ.