avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita: datorie la banca, sechestru pe masina
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita: datorie la banca, sechestru pe masina

Am o intrebare. O sa incerc sa fiu cat mai concis in explicarea situatiei.

Am un imprumut de nevoi personale(nu am girat cu nimic) din 2008 la o banca oarecare, pentru care nu am platit decat vreo 3 rate din motive personale...

Acum, dupa aproximativ 6 ani am primit un proces verbal cum ca masina, proprietate personala, imi poate fi sechestrata de politia rutiera.

Este doar o tehnica de intimidare? Cei care vor sa imi ia masina sunt cei de la EOS in cardasie cu un cabinet de executor.

Repet, acel imprumut este de nevoi personale, si nu am girat cu nimic.
Se poate dupa atata timp sa imi puna sechestru pe masina?Masina o am dinainte de a face imprumutul si pana acuma nu au zis nimic de masina ci doar amenintari scrise,dar nu la adresa masinii...

Ultima modificare: Vineri, 6 Iunie 2014
sorin22, utilizator
La iasi aparent. Nu, ala e termenul de apel la o hotarare judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inființare sechestru masina după contestatie la executare adamynas adamynas Bună ziua. În urma unui credit scadent ( contract încheiat cu CETELEM pe perioada 2007-2012) șiI preluat de firma de recuperare SECAPITAL prin KRUK,, un ... (vezi toată discuția)
Executare silita- somatie din partea firmei de recuperari creante cristian15coman cristian15coman Buna ziua!Va rog mult sa nu ocoliti acest mesaj.Am primit de la eos -ksi o notificare prin care in termen de 5 zile sa achit suma de 8271,97 pe care eu nu o ... (vezi toată discuția)
Executare silita Maria Cerasela Maria Cerasela Buna dimineața..am primit înștiințare de executare silita de la Eos. Pentru o datorie la Orange din 2010 .desi am schimbat adresa si localitatea ..nu stiu ... (vezi toată discuția)