avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecini - vechea problema cei din spatele casei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecini - vechea problema cei din spatele casei

vecinii din spatele casei si-au facut camere lipindu-se de peretii camerelor casei noastre la un dormitor al meu unde ma odihnesc si-au facut o baie pe peretele meu si in fiecare seara de nesimtitit ce sunt dupa ora 23 ii apuca facutul de baie i-mi tranteste usa tare si nu ma lasa seara de seara sa ma odihnesc cada este lipita de peretele meu e facuta pe peretele meu ca eu daca stau in pat le aud robinetul de apa cand curge apa asa sunt de nesimtitit nu stiu ce sa mai fac ca seara de seara ma deranjeaza si nu ma lasa sa ma odihnesc fac galagie de cand a facut baia asta nenorocita ce sa fac in situatia asta ca numai daca le bat in perete se pototlesc altfel nu ei au voie sa-si faca baia pe peretele casei mele si sa ma deranjeze tot timpul sa nu ma pot odihnii din cauza lor e normal si ce trebuie sa fac ca daca le spun la cat sunt de nesimtiti nu se simt sa inceteze ce pot sa fac in situatia astaca am zis ca daca nu se pototlesc le fac reclamatie pana la urma ca eu nu sunt obligata sa l;e suport lor nesimtirea. ce ma sfatuiti sa fac si ce este legal referitor la situatia asta, pt ca ei in curtea mea vin sa-mi dea indicatii ce sa fac si ce sa nu fac ma comanda in curtea mea dar ei i-mi fac ce fac si mai vin si cu femei noaptea si e orgia care e ca eu ma trezesc din gemetele care se aud in perete.
Cel mai recent răspuns: mariuta1970 , utilizator 21:59, 27 Ianuarie 2021
Inspectoratul Regional în construcții București-Ilfov. Adresa email bucurești-ilfov@isc-web.ro. Pentru telefon, pentru Ilfov -0213301001, 0213301328. Cred că nu am greșit, acestea fiind informații publice.
In mod normal extinderea trebuia facuta cu autorizatie de construire pe baza unui proiect realizat de un proiectant specializat si cu expertiza tehnica pentru ca este lipita de alta casa. In mod sigur in proiect respectiva extindere ar avea peretii ei, nu s-ar folosi de peretii Dumneavoastra. Din 2 una, fie constructia este neautorizata, fie nu s-a respectat proiectul. Reclamati cazul la Primarie si la ISC.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Iunie 2014
DinuX, utilizator
am trimis mesaj la adresa asta care mi-ati fat-o si cand sa trimit i-mi da eroare ca nu e adresa buna o sa dau un telefon multumesc pt raspuns
am inteles multumesc mult
am facut plangere la primarie ca din cauza baii lor eu am mucegai pe perete si nu recunosc nici in ruptul capului ca ei au facut baie pe peretele meu si d-na de la primarie mi -a spus ca nu am decat sa o dau in judecata, asa au procedat si cu gardul intre hotare a intrat la noi si i-am spus si a zis ca i a lasat tata cand traia, dar acum e decedat si locuiesc eu daca i-a lasat nu trebuia sa aiba o hartie la mana ca tata a fost de acord ca ei au facut cam ce au vrut ei nu intreaba cand face ceva ce sa fac in situatia asta

Alte discuții în legătură

Camere facute pe spatele casei mele mariuta1970 mariuta1970 am si eu o intrebare daca vecina mea are lipite de peretele meu 4 camere sunt facute si se foloseste de peretii mei eu daca vreau maine sa izolez casa spatele ... (vezi toată discuția)
Camere facute de vecin pe peretele casei mele mariuta1970 mariuta1970 buna ziua daca vecina mea si a facut camere si s-a folosit de peretele casei mele ea inbtre mine si ea nu exista perete sau calcan cum ii spune si a facut ... (vezi toată discuția)
Daramare locuinta daniela_grigore daniela_grigore buna ziua, am si eu o intrebare, casa in care locuiesc este lipita de cea a fratelui meu deoarece cand s-a facut succesiunea s-a hotarat sa i se dea si lui 2 ... (vezi toată discuția)