Sunt necasatorita si am ceva bani in banca.
Prietenul meu a luat prin PRIMA casa un apartament singur proprietar in acte.
Vrem sa ne casatorim si as vrea sa pun banii mei la apartament. Sunt cam jumatate din cat costa el.
Problema etse urmatoarea. El are niste parinti care fura si de la dumnezeu, vba vine. Nu au scrupule cand vine vorba de bani. Intrebarea mea este. Daca doamne fereste se intampla ceva cu viitorul meu sot, deces sau mai stiu eu ce, eu intru in proces cu parintii lui pentru casa sau imi revine si partea lui, ca pana la urma si eu platesc la ratele lui? Oamenii aia nu i-au plait nimic lui. Doar i-au luat. Au bani sa isi permita un proces.
Vreau sa stiu daca fiind cumparat pe credit inainte de casatorie le revine parintilor lui o cota parte.
Sa va intrebati si ce se va intampla in cazul unui divort ! Mai bine va luati si d-voastra un apartament si il inchiriati ! Sau sa va dea jumate din apartament in acte si sa achitati si d-voastra rate pe jumatatea respectiva de apartament , pentru ca daca platiti inainte jumatate din apartament si apoi mai participati si la rate nimeni va recunoaste ca sunteti proprietara pe 75% din apartament . In cazul unui divort aveti de pierdut !