avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

buna ziua!va rog sa-mi raspundeti.
mi-am dat demisia,si sunt in preaviz in a 12 zi de munca.sefa mea insista sa-i spun de ce?si unde plec?nu vreau sa-i spun,ptr ca nu vreau sa ne certam.am terminat facultatea studii universitare de lunga durata. am diploma din 16 ian 2009.cine trebuie sa -mi treaca studiile in cartea de munca?,iar noul angajator poate sa nu tina cont de studii la angajare ?
va multulmesc.

mirela
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 14:47, 19 Iunie 2009
:vishenka:va multumesc tuturor:rolleyes:
Aveti totusi grija maine dimineata si cititi cu atentie ceea ce semnati. Niciodata nu se stie.....
vreau sa-i cer banii pe concediul neefectuat.
cererea pot sa o dau contabilei? sau trebuie sa o dau patronului?

si apoi semnez ce e de semnat
Ultima modificare: Marți, 26 Mai 2009
mirelamirela, utilizator
Haideti sa va spun ce am facut,si cu asta voi incheia discutia penru acest subiect.
Mi-au dat o nota de lichidare semnata de contabil in care scrie nume,functie,locul de munca-locatie motivul intocmirii:"incetare la cerere art 55 lit b,data,debite nelichidate 0natura debitului 0 executor 0 suma datorata0creditor 0 nu e stampilata doar semnata
De ce au facut asta?nu stiu.pe mine nu m-a intrebat nimeni,si decizia era semnata si de mine" dar nu era semnatura mea.

si o decizie cu data incetarii activitatii,in temeiul legii 31/1990societatea emite decizia incetarii contractului individual de mca art 55 lit b Codul Muhcii semnata si parafata de firma si de ITM.
Ultima modificare: Joi, 28 Mai 2009
mirelamirela, utilizator
Parca ti-ai dat demisia si ai stat in preaviz? Art 55 li b inseamna ca ai plecat prin Acordul partilor.
Dar oricum nu te afecteaza cu nimic acest lucru, deci succes la noul job!

Alte discuții în legătură

Nota de lichidare camelia_precup camelia_precup in cat timp e obligat fostul meu angajator sa mi dea nota de lichidare?am fost in concediu de crestere copil si nu mai am de luat bani de la ei......mi am ... (vezi toată discuția)
Lichidare si carte de munca! vali85 vali85 buna ziua.am lucrat 3 saptamani la o firma iar in momentul de fata am depus o cerere de demisie pe care am justificat-o printr-o noua oferta de munca.la firma ... (vezi toată discuția)
Cine e autorizat sa tina cartile de munca elsa579 elsa579 Mi-am dat demisia de la o firma la 1 aprilie 2008. Eu singura am fost cu demisia si deciziile la ITM sa la inregistrez. Acolo m-i s-a spus sa revin dupa carte ... (vezi toată discuția)