buna ziua!va rog sa-mi raspundeti.
mi-am dat demisia,si sunt in preaviz in a 12 zi de munca.sefa mea insista sa-i spun de ce?si unde plec?nu vreau sa-i spun,ptr ca nu vreau sa ne certam.am terminat facultatea studii universitare de lunga durata. am diploma din 16 ian 2009.cine trebuie sa -mi treaca studiile in cartea de munca?,iar noul angajator poate sa nu tina cont de studii la angajare ?
va multulmesc.
Haideti sa va spun ce am facut,si cu asta voi incheia discutia penru acest subiect.
Mi-au dat o nota de lichidare semnata de contabil in care scrie nume,functie,locul de munca-locatie motivul intocmirii:"incetare la cerere art 55 lit b,data,debite nelichidate 0natura debitului 0 executor 0 suma datorata0creditor 0 nu e stampilata doar semnata
De ce au facut asta?nu stiu.pe mine nu m-a intrebat nimeni,si decizia era semnata si de mine" dar nu era semnatura mea.
si o decizie cu data incetarii activitatii,in temeiul legii 31/1990societatea emite decizia incetarii contractului individual de mca art 55 lit b Codul Muhcii semnata si parafata de firma si de ITM.
Parca ti-ai dat demisia si ai stat in preaviz? Art 55 li b inseamna ca ai plecat prin Acordul partilor.
Dar oricum nu te afecteaza cu nimic acest lucru, deci succes la noul job!