avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

buna ziua!va rog sa-mi raspundeti.
mi-am dat demisia,si sunt in preaviz in a 12 zi de munca.sefa mea insista sa-i spun de ce?si unde plec?nu vreau sa-i spun,ptr ca nu vreau sa ne certam.am terminat facultatea studii universitare de lunga durata. am diploma din 16 ian 2009.cine trebuie sa -mi treaca studiile in cartea de munca?,iar noul angajator poate sa nu tina cont de studii la angajare ?
va multulmesc.

mirela
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 14:47, 19 Iunie 2009
In aceasi situatie sunt si eu ! ce va pot spune este doar sa aveti succes la viitorul loc de munca
Daca in CIM sunt 15 zile de preaviz la demisie, cine demisioneaza din motive medicale mai e obligat legal sa stea in preaviz?
Indiferent care ar fi motivul pentru care angajatul demisioneaza, acesta are obligatia de a efectua preavizul. Angajatorul are dreptul de a renunta total sau partial la termenul de preaviz. Faceti o cerere in acest sens si va tebui sa obtineti acordul si semnatura angajatorului.
Cocu Bogdan Ciprian a scris:

In aceasi situatie sunt si eu ! ce va pot spune este doar sa aveti succes la viitorul loc de munca

multumesc,la fel!
Cea careia ii aratam ce are de facut, nu mai vine.A spus ca e prea stresant ptr ea postul.Sambata predau,dar cui?sefului. :D

Alte discuții în legătură

Nota de lichidare camelia_precup camelia_precup in cat timp e obligat fostul meu angajator sa mi dea nota de lichidare?am fost in concediu de crestere copil si nu mai am de luat bani de la ei......mi am ... (vezi toată discuția)
Lichidare si carte de munca! vali85 vali85 buna ziua.am lucrat 3 saptamani la o firma iar in momentul de fata am depus o cerere de demisie pe care am justificat-o printr-o noua oferta de munca.la firma ... (vezi toată discuția)
Lichidarea la zi geo172 geo172 MOMENTAN LUCREZ INTR-O FABRICA,MUNCITOR NECALIFICAT.SUNT ANUL TREI LA TURISM SI RECENT MI-AM GASIT UN POST DE RECEPTIONER LA UN HOTEL,DOMENIUL MEU.PESTE DOUA ... (vezi toată discuția)