Am intentat o cerere pentru continuarea pensiei alimentare,in luna noiembrie 2013,deoarece am implinit 18 ani si nu terminasem inca scoala.De atunci pana acum,nimic nou.Au avut loc 4 sedinte,am adus probe,mi-au amanat cauza.Ultima suna cam asa:
Ora estimata: 08:30
Complet: C5-civil
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge acţiunea. Cu apel.
Document: Hotarâre 2540/2014 25.06.2014
Am inteles ca motivatiile mele nu au fost fondate.Ce s-a intamplat de fapt si ce ramane de facut?
Daca are pensia de intretinere pana la varsta de 18 ani ( impliniti in decembrie anul trecut ) fara sa i se fi aprobat prelungirea pana la terminarea liceului atunci nu vad cum are putea beneficia de pensie pana in septembrie. Domnisoara spune ca i-a fost refuzata prelungirea pensiei de la implinirea varstei de 18 ani si pana la terminarea liceului. In acest caz ar trebui sa faca apel la acest capat de cerere . ( cerand pensia de intretinere pana la terminarea liceului si apoi pana la terminarea oricarei forme de invatamant nu maimult de 26 de ani ).
Normal ca solicita acordarea pensiei de intretinere, ce am dorit sa spun este faptul ca daca a terminat liceul sau alta forma de invatamant, pensia i se datoreaza pana in luna septembrie a acelui an terminal, nu se sisteaza imediat in luna iunie.
(beneficiaza si pe timpul vacantei).