avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Respingere cerere continuare/majorare pensie de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Respingere cerere continuare/majorare pensie de intretinere - cum procedez in continuare?

Am intentat o cerere pentru continuarea pensiei alimentare,in luna noiembrie 2013,deoarece am implinit 18 ani si nu terminasem inca scoala.De atunci pana acum,nimic nou.Au avut loc 4 sedinte,am adus probe,mi-au amanat cauza.Ultima suna cam asa:
Ora estimata: 08:30
Complet: C5-civil
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge acţiunea. Cu apel.
Document: Hotarâre 2540/2014 25.06.2014
Am inteles ca motivatiile mele nu au fost fondate.Ce s-a intamplat de fapt si ce ramane de facut?
Cel mai recent răspuns: tarkan , utilizator 09:21, 30 Iulie 2014
Daca are pensia de intretinere pana la varsta de 18 ani ( impliniti in decembrie anul trecut ) fara sa i se fi aprobat prelungirea pana la terminarea liceului atunci nu vad cum are putea beneficia de pensie pana in septembrie. Domnisoara spune ca i-a fost refuzata prelungirea pensiei de la implinirea varstei de 18 ani si pana la terminarea liceului. In acest caz ar trebui sa faca apel la acest capat de cerere . ( cerand pensia de intretinere pana la terminarea liceului si apoi pana la terminarea oricarei forme de invatamant nu maimult de 26 de ani ).
Ultima modificare: Duminică, 27 Iulie 2014
kyrakyra_65, utilizator
Normal ca solicita acordarea pensiei de intretinere, ce am dorit sa spun este faptul ca daca a terminat liceul sau alta forma de invatamant, pensia i se datoreaza pana in luna septembrie a acelui an terminal, nu se sisteaza imediat in luna iunie.
(beneficiaza si pe timpul vacantei).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Larisa adela Vasile Larisa adela Vasile am18 ani si sunt in clasa a12a si as vrea s stiu daca mai primesc pensie alimentara dupa terminarea liceului? (vezi toată discuția)
Intrebari despre pensia alimentara Hamann Hamann Buna, vin si eu cu unele intrebari, fiind vorba de o prelungire pensie alimentara: 1.Daca copilul e inca minor si implineste abia peste 2 luni varsta ... (vezi toată discuția)
Model de cerere pensie alimentara admin12 admin12 Buna seara ! Nu stiu cum sa formulez [b][u]o cerere pentru solicitare pensie alimentara copii majori[/u]. [/b]Nu stiu in baza carui temei legal sa o ... (vezi toată discuția)