avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termene
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termene

am si eu doua nelamuri
1. in cazul cererii de reexaminare a taxei judiciare de timbru se proroga termenul de anulare a actiunii ca netimbrata?
2. termenul de exercitare a apelului in perioada vacantei judecatoresti..avand in vedere ca... sa zicem, instanta are program doar marti si joi se prelungeste pana in aceste zile? m-am tot gandit...dar posta lucreaza si sambata
Cel mai recent răspuns: ContSters323967 , utilizator 17:31, 9 Septembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
te rog..!!
discutia era cand programul este suspendat
pe timpul vacantei program este restrans..si deci suspendat in unele zile
petrica zice bine ..cum ca se prelungeste termenul pana la prima zi lucratoare

diferenta o face zilele de LEGALE sarbatori:)

Alte discuții în legătură

In vacanta judecatoreasca functioneaza serviciile de arhiva, ... catinf catinf In vacanta judecatoreasca functioneaza serviciile de arhiva, registratura si grefa? Intreb pentru urmatoarea situatie: Termenul de depunere al unui apel (30 ... (vezi toată discuția)
Recurs cipdum cipdum am primit o hotarare judecatoreasca cu termen de recurs in 15 zile, dar pe usa judecatoriei apare un anunt prin care suntem informati ca e vacanta ... (vezi toată discuția)
Sesizare prin posta xuser xuser In cazul in care doresc sa depun o plangere, memoriu sau probe prin serviciul de posta: 1. trebuiesc folosite neaparat serviciile postei romane? sau putem ... (vezi toată discuția)